FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a primit răspunsul de la Dorin Rotariu: "L-a sunat MM. Vrem să jucăm cu el vârf" + Doi jucători l-au impresionat în amicale: "Bombe!"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 iulie 2018 11:47

Gigi Becali a demarat tratativele pentru transferul atacantului Dorin Rotariu (22 de ani) la FCSB, așa cum Gazeta Sporturilor a dezvăluit astăzi, dar crede că deocamdată șansele mutării sunt mici.

"Antrenorul nu-l vrea la Brugges așa că l-am pus pe MM să se intereseze. A luat legătura cu el, urmează să vedem ce se întâmplă. L-a sunat, a vorbit cu el. El vrea să rămână acolo, în Belgia, vă dați seama. A zis că vorbim, nu ne-a spus nici da, nici nu.

Eu dintotdeauna am vrut să îl iau la FCSB. Vrem să jucăm cu el vârf.

Rusescu a prelungit contractul cu turcii, a semnat pe 3 ani. Ne-am luat gândul și de la Nemec. Noi ne-am interesat de mult și de George Pușcaș, dar nu te poți atinge de el. Nu-l putem lua. Cer milioane pe el. Îmi plăcea foarte mult", a declarat Becali la TV Digi Sport 1.

"Vreau în continuare un atacant și un fundaș central. MM e de aceeași părere ca mine. Dacă nu luăm un vârf valoros, nu mai luăm nimic. Poate să joace și Florinel Coman acolo, nu are rost să luăm aiurea fotbaliști fără valoare" Gigi Becali

 Mulțumit de jocul cu PAOK

"Mi-a plăcut mult jocul cu PAOK. A doua repriză a fost mingea doar la noi, ăsta este jocul care îmi place mie. Nici în prima repriză nu a fost rău, doar că am luat două goluri aiurea.  A luat Vlad gol de la distanță și a mai greșit Bălașa la unul. 

Echipa lui Răzvan e una puternică. Moruțan și Qaka sunt bombe, super fotbaliști. Primul zici că e de o viață la Steaua, al doilea are un control extraordinar al balonului", a adăugat Becali la același post.

Vezi și: Îi surâde revenirea lui Rotariu în Liga 1: "Steaua este cel mai important club din România, ar trebui să accepte!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
chirvase
chirvase  •  10 Iulie 2018, 19:30

tolontanule, te-a apucat melancolia după personajul care saluta ]ntr.un mod inconfundabil având elicopterul pe fundal ?!

832340336969683
Nello Milano  •  10 Iulie 2018, 18:35

GIGI OCNA SI MITZA PANDAIMOS VISEAZA COLORAT! OARE DE LA ..PRAFUL..DIN PIPERA S-AU DE LA ETNO ?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  10 Iulie 2018, 18:30

...jiji n are bani...

Vezi toate comentariile (35)
Comentează