FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Gigi Becali a reactivat pista Rotariu și confirmă că mai are un internațional pe listă: "Îl aduc, dacă vor MM și Dică"

Articol de GSP - Publicat joi, 01 noiembrie 2018 11:35

Gigi Becali a vorbit azi despre campania de transferuri din iarnă. Pe lista FCSB rămâne și extrema Dorin Rotariu (23 de ani), împrumutat în prezent de Brugge la Alkmaar, în Olanda, în timp ce în privința lui Alex Pașcanu (20), stoperul lui Leicester, o decizie finală va aparține staff-ului tehnic.

"Pașcanu mi-a fost propus acum 3 luni. A făcut niște meciuri bune la națională, dar nu știu. Nu pot să spun nimic despre el. Să se intereseze Dică și MM, eu nu mă interesez. Dacă ei vor, atunci îl iau", a zis Gigi Becali la ProX. 

Contactat de GSP.ro, Becali a precizat că încă e de actualitate și varianta Dorin Rotariu: "Da, mă interesează. Nu vă zic mai multe, că voi îmi stricați afacerea". 

La plecări, Gigi a spus că a cerut 7 milioane pe Gnohere pentru un transfer în iarnă. 

"Vom discuta mai multe în iarnă despre plecarea lui. Am cerut 7 milioane pentru că risc să pierd campionatul dacă pleacă. Tocmai ăsta e motivul. Dacă risc, măcar să iau mulți bani.

Și dacă nu pleacă Gnohere tot mai vine un atacant. Nu am cum să-l iau pe Pușcaș. Am oferit 3 milioane de euro lui Inter, dar m-a refuzat". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
896192190498051
Adi Mitrea  •  01 Noiembrie 2018, 18:03
Postat de parsca.parsca pe 01 Noiembrie 2018, 12:14

Nu, transferuri fictive (de someri) face rinamo rusinea fotbalului

De aia joacă la voi unul care va duce in spate si a fost descoperit de Rednic.Vai de cap tau!

ray51
ray51  •  01 Noiembrie 2018, 13:28

Mai Gheorghe de ce nu te angajezi tu la noi in comuna? Avem 2-3 posturi de ciobani... Cum tu nu-ti lasi averea si 'puterea' pe care o ai pe unde o ai, tot asa acesti fotbalisti de perspectiva nici nu gandesc sa se intoarca aici. Nu mai bate campii!

faliment_fc_fcsb
faliment_fc_fcsb  •  01 Noiembrie 2018, 12:28
Postat de parsca.parsca pe 01 Noiembrie 2018, 12:14

Nu, transferuri fictive (de someri) face rinamo rusinea fotbalului

La cate transferuri a facut FC FCSB in presa, trebuia sa aiba lot de 70-80 de jucatori. Da de unde? Ei nu au 2 fundasi centrali. :)))) Joaca cu Texeira fundas.. Bagati-l ma pe Andrei Vlad fundas. FC FCSB = porcarie de club.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează