FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Gigi Becali a spus tot la TV! Povestea unei nopți de iarnă :) » Cum s-a folosit Budescu de Steaua pentru a lua mai mulți bani de la Astra! Suma URIAȘĂ pe care ar fi câștigat-o ca stelist

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2017 18:36

Gigi Becali a anunțat cum au stat lucrurile în cazul transferului lui Constantin Budescu și cum a jucat fotbalistul român această "carte". 

Patronul Stelei e convins că jucătorul s-a folosit de oferta sa pentru a le cere mai mulți bani celor de la Astra

"Mie nu mi s-a întâmplat așa ceva în viața mea. N-am mai văzut așa ceva. El mi-a zis că, dacă îi îndeplinesc toate condițiile, va veni. I-am acceptat absolut tot. L-am chemat pe Vali (n.r. Argăseală) la 12 noaptea să facă contractul. A lucrat până la 3-4 dimineața la el.

Apoi, Budescu a mai cerut două clauze pentru Champions League și Europa League. Acceptase tot. La 5 dimineața trebuia să plece din Cipru în Turcia (n.r. unde se află Steaua în cantonament). Azi mi-a zis că mai trebuie să discute cu familia.

El avea nevoie de contract. L-am ajutat într-un fel. El le-a arătat celor de la Astra și a cerut cât îi dădeam noi, probabil. S-a folosit de noi să scoată mai mulți bani de la Astra!

I-am dat ultimatum azi și l-am sunat pe Lovin pentru că nu-mi răspundea Budescu la telefon. Mi-a zis să-l lăsăm până mâine. Nu mi-a convenit și i-am dat ultimatum până la ora 16:00. Nu a răspuns și gata, la revedere. Nu m-am supărat, e viața lui. E o chestiune de caracter. El voia să câștige și el un ban. Dar eu l-am adus la 12 noaptea pe nea Vali Argăseală ca să-i facă lui contractul.

În 4 ani de contract încasa 1,9 milioane de euro. Iar pe mine mă costa 3,2 milioane cu tot cu taxe. Acum a semnat cu Astra pe 6 luni. El voia mai mulți bani pentru că era liber, mi-a zis asta. Să dea investitorii lui Pițurcă și Lăcătuș banii ăștia. Ceea ce fac eu nu face nimeni", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (28)
sexilian
sexilian  •  24 Ianuarie 2017, 11:07

sa razi de un ciobanel imatur mental si credincios ,e frumos.......

haideusicfr
haideusicfr  •  23 Ianuarie 2017, 22:01

Budescu ,,omul zilei!

911172995609353
Gica Matei  •  23 Ianuarie 2017, 21:59

Teapa, Ciobaneeeee!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează