FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a trecut la treabă în pauza provocată de coronavirus și negociază transferul unui fotbalist din Liga 1: „Cine să-l ia? Barcelona sau Real Madrid?”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 martie 2020 19:36

Gigi Becali pregătește următorul sezon și negociază transferul lui Andrei Chindriș (21 de ani), fundașul central de la FC Botoșani.

Patronul celor de la FCSB este dispus să ofere 500.000 de euro pentru Chindriș și ironizează presupusele oferte venite din Germania pe numele fundașului. 

„Tată, păi nu era vorba de Werder Bremen? Acum veniți și mă luați că Iftime a spus de Leipzig? Mâine de cine îmi mai spuneți că îl vrea pe Chindriș? Barcelona, AC Milan, Real Madrid? Hai să fim serioși! Ascultați la mine cum a stat treaba. Eu nu am negociat cu nimeni înainte de meciul direct pentru Chindriș, nu știu ce a declarat Iftime. Dar m-am interesat și eu ca să aflu dacă a venit cineva cu adevărat după jucător. Am înțeles că au venit doi nemți care nu au oferit pe Chindriș nici măcar cinci bani. Atunci despre ce vorbim?”, a declarat Gigi Becali conform Prosport.

Gigi Becali a trecut la treabă în pauza provocată de coronavirus și negociază transferul unui fotbalist din Liga 1: „Cine să-l ia? Barcelona sau Real Madrid?”

Botoșani, sursă de jucători pentru FCSB

Chindriș ar completa o listă importantă de jucători care au făcut pasul de la Botoșani la FCSB. Pe ea se numără Cătălin Golofca, Mihai Roman I, Răzvan Oaidă, Aristidis Soiledis sau Andrei Miron.

„Câți jucători am luat eu de la Botoșani, iar Iftime vă spunea că are oferte din străinătate pentru ei? Unde s-au dus? Tot la FCSB! Dacă era ceva sigur de afară nu credeți că se duceau afară? Uite cum facem acum: «Ia, mă, nenea Vali 500.000 de euro de la mine că sunt mai buni față de 5 bani pe care o să te alegi pe Chindriș dacă tot mai crezi că îl dai pe la Werder sau Leipzig. În loc să te alegi cu 5 bani, nu este mai bine să iei 500.000 de euro?» Poate mai discutăm și de niște procente, vedem noi. Dar gata, acum dau doar 500 de mii, nu un milion de euro că am aflat eu cum a stat treaba cu nemții aia doi”, a adăugat Becali pentru sursa citată.

VIDEO // Gigi Becali, filmat alături de o turmă de oi pe bulevardul Pipera

Vezi și:

VIDEO Hop, a venit Becali! :D » Patronul FCSB și-a dirijat din nou oile pe străzile din nordul Bucureștiului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  14 Martie 2020, 10:28

Pai...daca nemtii au oferit numai 5 bani pe Chindris, de ce ciobanul risca sa de o jumatate de mil. ?? Este o sfidare a logicii !! Uite asa reuseste ciobanul asta sa jigneasca toti jucatorii. Daca as fi in locul lui Chindris, dupa aceasta declaratie jignitoare, nu as semna in veci cu clona Fcsb !!!! Chiar si sfatosul Iftimie ar trebui sa refuze sa-l vanda pe baiat la echipa ciobanului !!

2102911679735264
Calin Radulescu  •  13 Martie 2020, 23:07

Gigicu si-a cumparat ciomag... Nu mai foloseste o matura :))) Asa DA...

grim_reaper_cu_tesla
grim_reaper_cu_tesla  •  13 Martie 2020, 22:50
Postat de Bolon Yokte pe 13 Martie 2020, 21:52

Gigică....Îi pusereți poză de acu 10-15 ani...L-ați întinerit acu de coronavirus..

In filmumetul cu oile se vede ce tanar este ...si ce chelie are ...mai radea de copos ca este chel ...vai de el saracu

Vezi toate comentariile (11)
Comentează