FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali abia îl aşteaptă la Steaua, dar MM Stoica s-a făcut de rîs în faţa unei legende: "Cum te poţi baza pe aceste păreri?"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 septembrie 2015 09:52

Steaua așteaptă ca Mihai Stoica să iasă din pușcărie și să-și reia activitatea de manager al clubului. MM a avut însă și un eșec important care a dus pînă la un conflict cu Miodrag Belodedici.

În 2006, pînă să împlinească 17 ani, Răzvan Ochiroşii a fost luat de Steaua şi Mihai Stoica îl anunţa ca o mare promisiune pentru viitor. Belodedici a atras însă atunci atenţia asupra carenţelor pe care le are mijlocaşul.

"Nu cred că va ajunge niciodată un fotbalist de nivel înalt. L-am urmărit la un meci, l-am văzut şi ca atitudine, dar şi ca deprinderi, sper să mă înşel, dar nu mi-a plăcut deloc şi o să vedem în viitor dacă am dreptate sau nu", a spus atunci Belo.

Afirmaţiile fostului mare libero al Stelei l-au enervat la maximum pe MM, care a reacţionat: "Şi mie mi-ar plăcea să lucrez la Steaua cu foşti mari fotbalişti, pe care să-i folosim ca scouteri, însă cum să fac asta cînd vine Belodedici şi spune ce spune despre un supertalent ca Ochiroşii? Cum te poţi baza pe aceste păreri?", a spus MM.

Cine a avut dreptate dintre Stoica şi Belo? Parcursul ulterior al lui Ochiroşii, ajuns azi la 26 de ani şi jumătate, dă răspunsul:

Traseul lui Ochiroșii

Perioada Echipa
2007 Gloria Buzău (Liga 1)
2010 Oțelul (Liga 1)
2011 Săgeata Năvodari (Liga 2)
2012 Prahova Tomșani (Liga 3)
2013 Fuenlabrada (Liga 3 Spania)
2014 Guijuelo (Liga 3 Spania)
2015 Alcorcon (Liga 2 Spania)

Citește în ediția tipărită de azi a Gazetei Sporturilor și în Gazeta Digitală care este, de fapt, cel mai bun scouter din Liga 1. Deși Steaua îl așteaptă pe MM să iasă din pușcărie, nu fostul manager este cel care vede cel mai bine jucătorii, ci un alt om pe care campioana l-a avut în curte.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (67)
rokko
rokko  •  26 Septembrie 2015, 10:18
Postat de Matteo Preda pe 24 Septembrie 2015, 14:41

MM este super maneger..sa fim seriosi ...oricum toata presa puna paine pe masa datorilta STELEI..o sa ajungeti sa scrieti despre cum Mm a tras apa la toaleta si cum Becali a stranutat...Dinamo,rapid si restu echipelor din campionat de ce nu apar asa mult in presa? Dinamo a iesit in insloventa si cam pe fiecare site sportiv maxim 1 singur subiect despre asta in schimb despre staua sunt 7-10 zilnic...indiferent ca joca ca nu joaca...ca e pauza de campionat:)))

Ai postat din puscarie ?

rokko
rokko  •  26 Septembrie 2015, 10:14
Postat de robert1205 pe 24 Septembrie 2015, 21:45

MM Stoica este o capusa a fotbalului romanesc. Ar trebui suspendat pe viata din fotbal.

Si noi pe seama cui ne mai distram ? Mimi e bufonul stanei Becali...Si fetita de serviciu a penitenciarelor!!!

mihai231
mihai231  •  25 Septembrie 2015, 22:31
Postat de arianmarkus pe 24 Septembrie 2015, 15:43

O sa iti spun eu de ce: pt ca in Rom se promoveaza caracterele precum Gigi Becali si MM Stoica-Nu sustin ca MM nu ar fi un manager bun, doar ca are si el carente si cateodata vb fara sa gandeasca. Despre Gigi nu cred ca ar trebui sa spun prea multe: Personal il gasesc destul de amuzant, dar doar atat. Tot ce scoate Gigi pe gura sunt *** si nimic mai mult. Ideea este ca in Rom se promoveaza prostia, iar oamenii prosti ajung sa se creada importanti, deoarece se vad la TV. Nu sunt doar cei doi, dar si alte caractere infecte care nu prea stiu pe ce lume traiesc, fara sa intru in prea multe detalii.

vad ca mai intra si oameni care gandesc pe aici..felicitari si eu gandesc la fel...se vede ca esti plecat din romanika probabil nu ai fi gandit la fel:)

Vezi toate comentariile (67)
Comentează