FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB 5-2

POLI IAȘI - FCSB 5-2. Gigi Becali, acuzat după umilința de la Iași: „De ce să ajungi să faci asta?”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 28 septembrie 2020 07:31 / Actualizat luni, 28 septembrie 2020 09:20

Ilie Dumitrescu, fost antrenor la FCSB, a criticat dur conducerea clubului, pe care o acuză pentru situația în care se află echipa.

Fostul internațional crede că FCSB a greșit în această perioadă de mercato, când nu a transferat fundași centrali, avându-i pe acest post doar pe Andrei Miron și Iulian Cirstea, și că a încercat să rezolve problema în ultimul moment, chiar înaite de meciul cu Slovan Liberec.

Clubul n-a făcut tot ce trebuie pentru a gestiona criza. De ce să ajungi să-l iei pe Graovac sau pe Dima sau să iei anumite decizii peste noapte când puteai să transferi din timp?

Tu stai în doi fundași centrali și trebuie să te întărești! Aici vorbim despre un management deficitar la club. Putem discuta și de anumite decizii care se iau la echipă. Echipa s-a trezit cu jucători noi, care nu au jucat niciodată împreună.

Dar trebuie să luăm în calcul faptul că echipa nu a beneficiat de staff și de cei mai buni jucători. Nu trebuie judecată aspru evoluția echipei. Nu a existat niciodată ca o echipă să aibă astfel de probleme”, a declarat Ilie Dumitrescu la emisiunea „Digi Sport Special”

VIDEO  Ilie Dumitrescu dezvăluie cum lucrează Gigi Becali: „Dacă nu respecți regulile, la asta se ajunge! 

Citește mai multe știri despre Poli Iași - FCSB: 

Ce o fi înțeles Istrate? Puștiul de 18 ani, pedepsit după primul gol la FCSB!

3 cifre care arată dimensiunea rușinii trăite de roș-albaștri: n-au mai pățit asta de 28 de ani!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (11)
116988019705812
Trafalet Simfoniu  •  28 Septembrie 2020, 12:48
Postat de Alice Popa pe 28 Septembrie 2020, 12:45

Becali a calculat ca nu merita sa dea bani pentru fundasi centrali cat timp ii are pe Hategan, Avram, Barsan... jucatori polivalenti!!

In acest flexibil sistem 3-5-3-2-1 , unde îl vezi pe Vassaras ? Vârf împins ?

116538290032900
Alice Popa  •  28 Septembrie 2020, 12:45

Becali a calculat ca nu merita sa dea bani pentru fundasi centrali cat timp ii are pe Hategan, Avram, Barsan... jucatori polivalenti!!

robert_t_
robert_t_  •  28 Septembrie 2020, 11:41

Ilie ilie iti cam place sa le pui parte celor de la fcsb ....esti un om cu 2 fețe ...d-aia ti-ai pus masca cu steaua ...eu nu te-as primi la steaua ...ramai la digi sa-l perii pe gigi

Vezi toate comentariile (11)
Comentează