FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CLINCENI 0-0

FCSB - CLINCENI 0-0 // Gigi Becali, afirmații șocante: „Dacă băteam aseară, intervenea DNA-ul”

Gigi Becali la palat, foto: GSP +11   FOTO
Gigi Becali la palat, foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 11 februarie 2020 12:11

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a declarat că, în cazul în care vicecampioana ar fi învins-o aseară pe Academica Clinceni, meci încheiat 0-0, ar fi fost sesizată DNA.

  • Gazeta Sporturilor a publicat în exclusivitate, în iunie 2019, actele care demonstrează implicarea neregulamentară a nepotului lui Gigi Becali la Academica Clinceni + mărturia-denunț a lui Geambazi: „Eu sunt arhitectul Clinceniului, eu am decis salarii, buget” (Toate detaliile, AICI)

„Dacă-i băteam aseară, se făcea o reclamație la DNA și intervenea procurorul care-mi zicea: «Știu eu că știi tu altceva», așa cum îmi spune mie unul acum într-un proces. A înnebunit lumea în țara asta! Trebuie să se desființeze DNA-ul pentru a se liniști lucrurile în România”, a spus Becali, la ProX.

Gigi Becali după FCSB-Clinceni: „Dima a arbitrat împotriva noastră!”

De asemenea, Becali a afirmat că arbitrul partidei de aseară, Iulian Dima, a fost contra roș-albaștrilor: „Dima a arbitrat împotriva noastră. Am avut un penalty clar. Eu n-am niciun grad de rudenie cu el, așa cum se spunea. L-am văzut odată la o înmormântare. E machedon. Lui i-a fost frică să arbitreze aseară”.

N-a fost penalty

Faza la care Becali face referire s-a petrecut în minutul 84. La un șut din interiorul suprafeței de pedeapsă, balonul expediat de Florin Tănase l-a lovit în mână pe Albu. Căpitanul FCSB-ului a solicitat penalty, însă jucătorul Clinceniului avea mâna lângă corp și chiar a încercat s-o retragă în momentul contactului, motiv pentru „centralul" Iulian Dima să le refuze amfitrionilor lovitura de pedeapsă. 

+7 FOTO

Match Preview Dinamo - FCSB

vezi și:

FCSB // Gigi Becali, deznădăjduit: „Ia, bă, Talpane, echipa! Vând și salvez treaba!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (52)
zorrozabal
zorrozabal  •  12 Februarie 2020, 09:38
Postat de Dinu Stefan pe 12 Februarie 2020, 03:38

lasa ca si cand vintila a castigat zece din zece si-au adus aminte ca nu s-a lepadat de satana !

S-o fi "minunat"si DNA!De nemaipomenitele"jocuri"cu alde Botosani,Gaz Metan si alti sateliti!Dar nu s-a bagat, pentru ca nu era de competenta DNA!Mituiri de jucatori,"recunostinte"pentru salvari de la faliment si alte"omenii",astea sunt infractiuni de drept comun!Ca la FRF si la Liga...ploile sunt legate!Prin slujbe la Sfantu Munte!

parpalache
parpalache  •  12 Februarie 2020, 09:30
Postat de Traian Pavelescu pe 11 Februarie 2020, 18:19

Din păcate de data asta Jiji ard dreptate! Toată lumea stie ca la cazul valiza a fost o făcătura, o perdea de fum, menită sa protejeze adevăratul aranjament pe care arpi bacsi, cu protecție portocalie, l-a făcut cu jucatori de la U pt a se da la o parte in ultima etapa! Fundașul brazilian de la U, care a comis penalty-ul ridicol din care s-a stabilit scorul final de 1-0, a recunoscut după ce a plecat din țara! Deci kolosvar1907 a ridicat o perdea de fum prin cazul valiza și la adăpostul ei a haiducit titlul in 2008. Dovada ca nu a fost nimic de incriminat a fost ca UEFA nu a sancționat Steaua pentru respectiva acuzație penibila! Deci de data asta Jiji are, din păcate, dreptate!

Nu a fost sanctionata ca n-au vrut alde Mitica Dragomir si Mircea Sandu!UEFA nu avea nici o treaba!

alexbibirica1
alexbibirica1  •  12 Februarie 2020, 07:46

becali minte. isi ascunde nepuntinta in spatele unor presupuse actiuni ale directiei nationale anti-coruptie.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează