FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali: „Am citit Gazeta Sporturilor și m-am deșteptat!” » Plan revoluționar : „Articolul m-a salvat, am vorbit cu MM să schimbăm strategia”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 02 mai 2019 12:17

Gigi Becali a vorbit joi dimineața despre șansele echipei sale de a reveni în grupele unei competiții europene. FCSB a ratat calificarea în grupele Europa League în 2018, contraperformanță care s-a întâmplat doar de două ori în ultimii 15 ani.

Plecând de la materialul publicat miercuri în Gazeta Sporturilor, cel care analizează viitorii adversari ai FCSB-ului, Becali s-a declarat sceptic în ceea ce privește capacitatea echipei sale de a fi competitivă în posibilele confruntări cu nume mari din Europa, precum Valencia, Manchester United, Leverkusen, Sporting, Beșiktaș. 

„Avem traseu bun până în play-off, apoi ne spulberă! M-am gândit că, dacă nu câștig bani din fotbal, de ce să nu mă las? Nimeni din țară nu poate face, doar eu pot sparge gheața pentru a face treabă în fotbalul românesc.
M-am cutremurat când am văzut, dar am citit Gazeta și m-am deșteptat. Doar eu am șanse, altfel moare tot fotbalul românesc. Nici Hagi nu poate.

Misiunea mea e să câștig bani, să fac spectacol. Unica soluție e să cresc o generație, să le dau salarii mari, 30-40.000 de euro. Altfel, n-avem nicio șansă. Gazeta Sporturilor vine cu adevărul. Gazeta m-a salvat, eu dormeam. Când m-am uitat, am văzut că n-am nicio șansă și i-am zis lui MM Stoica: «MM, trebuie să aplicăm o nouă strategie»”, a spus Gigi Becali, la Pro X. 

gazeta 1Click pe imagine pentru zoom!

„Tot Gazeta spune că, dacă era VAR, FCSB era pe primul loc” Gigi Becali

FCSB, cap de serie în primele 3 tururi, ar putea da peste nume grandioase în play-off!

Cum șansele la titlu au fost compromise aproape în totalitate, FCSB privește acum doar spre Europa League, competiție în care va lua startul în sezonul viitor al cupelor europene. Și va intra încă din turul 1 preliminar! Va avea de trecut de nu mai puțin de 4 formații pentru a accesa grupele UEL.

Citește și: ANALIZĂ GSP Ce o așteaptă pe FCSB în Europa League: cap de serie în primele 3 tururi, ar putea da peste nume grandioase în play-off!

EXCLUSIV Gigi Becali, dezarmat după CFR-Viitorul » Cum a comentat penalty-ul dictat de Colțescu

EXCLUSIV Gigi Becali și-a pierdut răbdarea după ultimele zvonuri: „Am milioane de euro în conturile clubului, cum să se întâmple asta?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (63)
100002473541087
Danut Ognean  •  02 Mai 2019, 22:27

ha ha ha somn usor gigei

lucghencea
lucghencea  •  02 Mai 2019, 21:04

Tata si fiu "Am 34 de ani si iubesc Steaua, dar la meciul cu CFR am trait o tristete imensa Am fost pe Ghencea impreuna cu baiatul meu de 6 ani. Dupa tot ceea ce s-a intimplat acolo cu bodyguarzii lui becali si cu bataia aplicata suporterului de MM Stoica, a venit finalul meciului, cind fiul meu m-a intrebat nedumerit: "De ce esti nemultumit, tati? Am castigat cu 1-0!" Era fericit pentru victorie. Am ramas fara replica N-am putut sa-i raspund nimic. Ajuns acasa dupa ce l-am culcat, am realizat ca nu vreau ca baietelul meu sa fie fericit dupa o astfel de zi. Cer ajutor pentru Steaua si un raspuns pentru fiul meu". sunt rinduri trimise pe [email protected] de catre Sorin Fierascu, un suporter al Stelei. Ajutorul si l-a capatat deja pentru ca a avut curajul sa scrie Gazetei. E un mesaj tulburator, citit in aceste momente de sute de mii de oameni. E mesajul care peste cativa ani va da raspunsul perfect nedumeririi din seara de 14 mai a fiului de 6 ani. Atunci, poate va avea noroc sa traiasca intr-o altfel de lume. Pastrati-i Gazeta Sporturilor de astazi.

lucghencea
lucghencea  •  02 Mai 2019, 21:03

Si daca toate astea ar fi adevarate, si daca ai fi fost Nemuritorul prezent in toata istoria Stelei, tot n-ai avea dreptul sa-ti trimiti haidamacii si, mai nou , presedintele sa bata suporterii. Pentru ca tu, ciobane , n-ai suficienti bani, cum n-are nimeni, ca sa cumpere bilete tuturor copiilor care vor sa tina de acum inainte cu Steaua, fara sa fie cotonogit in tribuna de neamurile si slugile tale! becali a plecat sub scutul jandarmilor Patronul echipei a parasit stadionul imediat dupa fluierul final si a fost asteptat la iesire de mai multi suporteri, care i-au cerut socoteala pentru incidentul provocat de Mihai Stoica. "gigi, asta nu e Steaua! Da-l afara pe nesimtitul ala de moldovean. Noi dam bani pe abonamente si el vine sa ne bata", i-au zis fanii. "Ce vreti, ma Va dau eu inapoi banii pe abonamente. Acesti fani sunt niste vagabonzi si nu ma intereseaza ce vor ei, sunt infiltrati sa faca rau echipei", le-a raspuns gigi, dupa care a trebuit sa fie inconjurat de 15 jandarmi si de toti bodyguarzii sai pentru a putea ajunge la masina Bodyguarzii lu gigi au confiscat bannerele Cativa fani ai echipei de la tribuna a II-a au afisat la inceputul meciului doua bannere, prin care il acuzau in mod direct pe cioban: "gigi, fa un bine Stelei, du-te la Dinamo" si "becali egal Dinel, vindeti-ne si apoi omorati-va". Patronul echipei si-a trimis in pauza bodyguarzii sa confiste bannerele, lucru care s-a si intimplat, mai mult, "gorilele&

Vezi toate comentariile (63)
Comentează