LIGA 1  ·  FCSB

Gigi Becali amenință din nou Armata! Răspuns la cerința lui Iordănescu de a merge la negocieri cu CSA

Vineri, 28 Aprilie 2017, 10:35

Gigi Becali nu renunță la războiul cu CSA Steaua, în ciuda insistențelor lui Anghel Iordănescu, cel care își dorește ca patronul FCSB să meargă la negocieri cu șefii CSA. 

”După atâtea lupte și războaie, abia m-am antrenat... Păi, acum, când deja sunt puternic, ce să fac, să dau înapoi? O să mă lupt cu ei și am să-i biruiesc.

Când și-au dat ei seama că Talpan cere niște bani aiurea, că nu pot cere decât pe trei ani prejudiciu, conform legii, și că este prescris, au zis «Hai să ne împăcăm cu Becali, să ne dea niște bani». Nu, tată, nu vă dau nici 5 bani și o să vă biruiesc, să vă bat pe toate clasele și pe toate pozițiile.

Nu o să negociez nimic cu ei. N-am nicio problemă că o să fiu FCSB, că tot Steaua sunt. Din moment ce suporterii zic Steaua, n-am nicio treabă! De ce? Pentru că aia e echipa.

Când s-a rupt de la Armată, era echipa Steaua, care s-a bătut din '47 și care a câștigat Cupa Campionilor, aia este ea. Dar s-a rupt și a plecat mai departe”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Citește și: Iordănescu întrevede marea împăcare, între Becali și Armată: "Lasă aroganța și discută cu CSA, ei sunt dispuși!"Șeful Chirurgiei din Deva, care și-a scos soția medic din carantină, i-a amenițat pe jandarmi cu Berbeceanu. Reacția șefului de cabinet de la MAI

Libertatea

Comentarii (35)

Stoica Ionel  •  29 Aprilie 2017, 00:14
Postat de observator_federal pe 28 Aprilie 2017, 16:42

Si FC FCSB ce inseamna?

O scurta balbaiala...!

observator_federal  •  28 Aprilie 2017, 16:42
Postat de Neculaescu Mircea pe 28 Aprilie 2017, 15:59

ce ati reusit sa faceti? sa scosteti numele Steaua din fotbalul intern dar el va dainui prin fcsb =Fotbal Club Steua Buc.

Si FC FCSB ce inseamna?

florar  •  28 Aprilie 2017, 16:18
Postat de martinpen pe 28 Aprilie 2017, 16:05

da, ai dreptate scrie de stadion, dar ai notat termenul de folosinta, nu de cumparare ? Asa a fost si cu clubul, mai exact sectia de fotbal...

Pai a cumparat cineva stadionul?Cauta si vei vedea ca actele constitutive au fost modificate unilateral de armata...Armata prin ministrul sau a spus zilele acestea adevarul cind a fost interpelat in Parlament...A scapat porumbelul ca CSA trebuie sa infiinteze o noua echipa deoarece legea spune ca daca nu functiona 5 ani se pierdea toate drepturile...De fapt asta si este adevarul....Din 2003 se trezira in 2015...Unde-i continuitatea?Ca marca este altceva...clubul a continuat sa functioneze prin celelalte sectii sportive...Deci nu putea pierde si denumirea...numai sectia de fotbal...Apoi ce te faci ca cica este o lege care nu da voie sectiilor departamentale sa faca sport profesionist...

Vezi toate comentariile (35)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Openul Scoției și Mastersul de la Londra

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1