FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali amenință: „Dacă FRF nu face cum vreau eu, plec și moare fotbalul!” » Două măsuri radicale propuse

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2020 12:13

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre situația din Liga 1, competiție suspendată din cauza pandemiei de coronavirus, și anunță că a trimis două propuneri radicale către Federația Română de Fotbal.

Finanțatorul echipei roș-albastre anunță că a cerut FRF să impună două reguli pentru tăierea salariilor jucătorilor la jumătate și posibilitatea ca echipele să poată renunța la trei jucători acum. Becali spune că dacă Federația nu acceptă, va închide echipa, iar fotbalul românesc va avea de suferit.

Gigi Becali: „Vreau salarii la jumătate și să putem renunța la 3 jucători”

„I-am spus lui Vali Argăseală să vorbească la FRF și să spună propunerile mele lui Răzvan Burleanu, că eu nu am numărul lui. Trebuie ca Federația să ia măsurile pe care le spun eu. În primul rând, trebuie ca toate salariile să fie la jumătate. E stare de urgență, caz de forță majoră. Cum să stea în picioare contractul unui jucător? E criză!

Și trebuie ca echipele să fie lăsate să renunțe la maximum trei jucători în perioada asta. Așa poți să te restrângi. Trebuie să dai drumul la transferuri. Renunți la trei jucători și le plătești o sumă până când își găsesc echipă. Dai 1.000 de euro sau salariul mediu pe economie. Jucătorii pot sta și cu 700 de euro, nu doar cu 15.000. Vreți să murim cu toții sau să fim doar puțin mai săraci?”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Gigi Becali: „Mut jucătorii la Viitorul!”

Patronul celor de la FCSB susține că nu va mai investi la echipă dacă FRF nu va interveni și ia în calcul plecarea la Viitorul, alături de o parte dintre vedetele „roș-albaștrilor”. Pe listă s-ar afla Dennis Man, Florinel Coman, Olimpiu Moruțan și Florin Panțâru. (Detalii AICI)

„Dacă nu se face asta vom avea un fotbal mort. Dacă închid eu șandramaua, la revedere fotbal! Dacă nu se iau măsurile astea... Eu nu mai dau bani dacă nu se face asta. Renunț la echipă. Vorbesc cu nașul Gică Hagi și îi zic ce jucători am de dat. Eu am salarii de la 10.000 de euro în sus. Deci vor lua cel puțin 5.000 de euro. Oricum e mai mult decât luau de la alte echipe. Cine nu e de acord, nu primește bani. Să se ducă și să mă reclame la Comisii”

Citește și mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali a spus STOP fotbalului! După cazul Adrian Petre, o nouă acuză

Florinel Coman, între 11.625 de euro și 3.500 de lei! Scandal în Liga 1, după OUG care permite cluburilor să micșoreze salariile jucătorilor » Toate detaliile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
rocky2
rocky2  •  26 Martie 2020, 00:39

Fara cioban fotbalul n-ar muri, ba chiar ar renaste! Acest personaj toxic ar vrea sa arunce maine in strada 3 jucatori chiar daca au contracte! Unu dintre ei sigur e Bizonul caruia pana in Iunie trebuie sa-i plateasca 100k€+taxe! Plus alti 2 cu contracte mari! In ultimul an Gigi a platit din buzunar 6mil€ salarii+ ce datorii mai are pentru ce jucatori a adus dar n-a achitat transferurile! Vanzari zero si anul asta, bani de la uefa zero, perspective fcsb= retragerea din campionat si orice competitie!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  25 Martie 2020, 03:20

a intrat panica in asta cand e vb de bani,dar vrea sa ajute,cine il mai intelege,asta e

1566178743642986
Vlad Hartea  •  24 Martie 2020, 19:56

Asta vrea sa conduca guvernul si mai nou si federatia de fotbal !! Nu cumva o fi infectat cu acest virus si a inceput sa delireze ???

Vezi toate comentariile (40)
Comentează