FOTBAL  »  Superliga  »  UEFA

Gigi Becali apără UEFA după decizia luată împotriva României: „Credeți că ei sunt proști? Le luam banii la mișto și s-au prins! Ce să căutăm noi acolo?”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 septembrie 2019 12:55

Gigi Becali a comentat decizia UEFA și spune că forul european a avut dreptate când a decis că România să nu mai aibă echipă în Europa League. 

PE SCURT: 

  • UEFA împarte fotbalul european în Champions League, Europa League și Europa Conference League;
  • România (locul 30 în clasamentul UEFA) ar avea în acest moment PATRU reprezentante în Europa: una în turul I preliminar UCL și trei în turul I preliminar ECL;
  • ZERO ECHIPE direct în Europa League, unde mai poate ajunge doar campioana Ligii 1;
  • Toate cele trei competiții vor avea 32 de echipe (8 grupe de câte patru echipe);

„Ce să facem? Nu avem ce să facem. Voi credeți ca ăștia sunt proști? Până acum ne dădeau banii lor. Acum s-au deșteptat și nu mai vor să ne dea bani. Pe ce bază sa ne dea nouă? Acum s-au deșteptat. Nu ne mai dau buget degeaba. Cum să ne dea ei 15 milioane într-un an, când tu ai 4 milioane buget pe an? Tu ești echipă românească și nu-i interesează pe oameni de tine și tu nu produci bani.

Ma afectează, dar ce sa fac? Eu sunt mic, mă adaptez. Stau cu ăia mici. Nu mai merge să-i păcălim noi să ne dea nouă banii la mișto. Eu așa văd. Alții o să se supere și vor spune că nu e drept. Trebuie să înțelegem că nu ne dă nimeni pe degeaba. Degeaba iei și campionatul pentru că nu o să poți să intri. O să vina echipe puternice din Spania, Italia. Nu mai joci în preliminarii doar cu campioane și ăia te elimină. 

Vrei să faci bani? Bagă bani în echipă, intră în Liga Campionilor și faci bani! Nu mai merge să iei bani pe degeaba. 
 

Noi suntem în lumea a treia la fotbal. Cum vrem noi să jucăm în lumea întâi? Cum să jucăm noi acolo? Să vină statul să fac facilități la fotbal! Vino tu, Becali sau Hagi, investește și du-te și fă puncte! Nu mai putem păcăli Europa! Noi, până acum, le furam banii. 

Noi le luam banii la mișto și ei s-au prins. Mai facem și gălăgie și spunem că nu e corect. Eu așa văd lucrurile. Nu vreau să supăr pe nimeni”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport. 

Citește și: 

Gică Popescu surprinde după ce UEFA a trimis România în a treia competiție intercluburi: „S-ar putea să fie benefic”

UEFA ne scoate din ELITA EUROPEI! România, interzisă în Europa League și trimisă în LIGA A TREIA a fotbalului continentală 

Decizie UEFA: România promovează în Liga B din Nations League » Cum arată noul format

Burleanu și FRF au dat lovitura! România va organiza Euro 2021 la U19 » „Tricolorii” sunt calificați la turneul final! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (25)
1177177172317584
Christian Ciuca  •  26 Septembrie 2019, 01:25
Postat de kamouniyak pe 25 Septembrie 2019, 23:56

Daca nu stii unde au jucat Boban, Suker, Igor Tudor, fratii Kovac, Mijatovic, Salihamidzic, Nedved, Lewandowski, Chivu, Stoichkov si multi altii...imi pare rau, nu te pot ajuta.

mai nene tu vorbesti de "Champions League", care dintre ei a cistigat Champions League, zi unu singur !

kamouniyak
kamouniyak  •  25 Septembrie 2019, 23:56
Postat de Christian Ciuca pe 25 Septembrie 2019, 21:33

care sint echipele alea de renume vestice care "au castigat Champions League cu croati, sarbi, cehi, polonezi si romani"?! zi tu una.

Daca nu stii unde au jucat Boban, Suker, Igor Tudor, fratii Kovac, Mijatovic, Salihamidzic, Nedved, Lewandowski, Chivu, Stoichkov si multi altii...imi pare rau, nu te pot ajuta.

1177177172317584
Christian Ciuca  •  25 Septembrie 2019, 21:33
Postat de kamouniyak pe 25 Septembrie 2019, 20:11

Bah, tu tot nu pricepi. Cum sa fie egal pentru toti cand aia se duc cu 4 echipe si noi ne ducem cu 1 singura?? Si normal ca ei la ce bugete au trec dincolo de geupe si aduc sute de milioane din Champions League. Tu la cum gandesti crezi ca e pe valoare, dar totul pleaca de la ce jucatori pot sa asuca. Daca dupa '90 au devalizat echipele din Europa de Est si le-au furat toti jucatorii de au castigat ei Champions League cu croati, sarbi, cehi, polonezi si romani nu inseamna ca e corect an de an sa castige mai multe milioane din premii pe principiul ca au facut mai multa performanta!!

care sint echipele alea de renume vestice care "au castigat Champions League cu croati, sarbi, cehi, polonezi si romani"?! zi tu una.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează