FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali are un vis: "Pe Iordănescu îl vreau, îi dau puteri depline, poate face orice vrea"

Gigi Becali îi contrazice argumentele lui Ronny Levy
Gigi Becali îi contrazice argumentele lui Ronny Levy

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 01 octombrie 2011 00:36

Gigi Becali îl contrazice pe Ronny Levy, care a spus că lipsa unui stadion propriu şi plecarea lui Nicoliţă au fost marile probleme din acest start de campionat pentru Steaua. Patronul Stelei a anunţat care era varianta ideală pentru Steaua: Ronny Levy să fie înlocuit cu Anghel Iordănescu

"Mai rău decît e acum nu poate fi. În condiţiile în care noi am avut meciuri uşoare. Mihai Stoica a mai spus odată aşa, că nu mai avem şanse la titlu. Dacă eşti echipă mare nu-ţi faci planuri. Cîştigi fiecare meci şi aşa,  ţîra-ţîra, iei campionatul.

Nu e adevărat că am pierdut pentru că nu am jucat în Ghencea. Ne-a bătut Astra şi Gaz Metan, am făcut egal cu Sportul, nu puteam să jucăm în Ghencea aceste meciuri.

A plecat şi Nicoliţă, dar în cantonament, Levy zicea că Bănel nu e de Steaua, acum spune altceva. Mi-am dat seama acum că Nicoliţă era jucător exponenţial, noi nu avem viteză în bandă.

Eu am am început la pauza meciului cu Larnaca să dau cîteva telefoane, am vorbit şi cu Ilie Stan atunci. M-am gîndit că trebuie să fac ceva, nu se mai putea. Am vorbit şi cu Condescu, să mi-l dea pe Grigoraş. Condescu mi-a zis că vrea să prindă cupele europene anul ăsta. Ei mai joacă bine cîteva etape şi gata", a declarat Gigi Becali la Contraatac, pe GSP TV.

Patronul Stelei are o mare dorinţă, la care încă mai speră că poate fi îndeplinită. Anghel Iordănescu să îi antreneze pe Tănase şi Costea:

"Eu i-am propus de aseară lui Iordănescu, dar nu a vrut. I-am spus oricînd vrea el, eu îi dau orice garanţie. Îi dau puteri depline, drept de semnătură, poate să facă orice vrea".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
hanmocar
hanmocar  •  01 Octombrie 2011, 08:28

FORZA STEAUA ! FORZA GIGI ! FORZA STANEEE ! CE SA FACA CU TIRSALOSU' DE TATA PUIU, EL DUPA RAZBOI VITEAZ SE-ARATA , LA FEL CA DRAGOMIR !

sprinjeanul
sprinjeanul  •  01 Octombrie 2011, 06:44

de la tiky-taka barcelona trece ciobanul la tira-tira acum sa vedem revolutie in fotbalul nostru.

paul.o.53
paul.o.53  •  01 Octombrie 2011, 00:21

O noua pagina de glorie din epopeea circului Roncali, pardon Becali.Pacat de stelisti pentru ca peste 20-30 de ani ii vor intreba copiii cum de s-au lasat dusi der nas de acest mascarici care le-a prabusit clubul...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează