FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Orice pentru FCSB - CFR Cluj pe Arena Națională! Gigi Becali a sunat managerul Saga Festival: „Vă dau 40.000 de euro”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 mai 2022 10:48 / Actualizat miercuri, 11 mai 2022 12:37

Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB, a încercat să intervină astfel încât meciul cu CFR Cluj, programat pe 22 mai, ora 20:30, să fie găzduit de Arena Națională. Latifundiarul nu a primit un răspuns pozitiv, cel mai mare stadion al țării fiind rezervat în acea perioadă pentru un festival muzical. 

Gigi Becali a făcut o ultimă încercare pentru ca meciul dintre FCSB și CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului, să aibă loc pe Arena Națională. Cel mai mare stadion al țării va fi blocat fotbalului între 16 mai și 11 iunie, deoarece va găzdui festivalul muzical Saga, organizat în perioada 3-5 iunie. 

Becali nu a avut succes în încercarea sa și transmite că meciul va avea loc, cel mai probabil, la Buzău, având în vedere că răspunsul la cererea de închiriere a stadionului din Ghencea întârzie

Suporterii FCSB i-au transmis clar lui MM Stoica: „Sub nicio formă nu jucăm acolo cu CFR!”
FCSB
Suporterii FCSB i-au transmis clar lui MM Stoica: „Sub nicio formă nu jucăm acolo cu CFR!”

Gigi Becali: „Să facă și spectacole pe Arena Națională, dar să ținem cont de fotbal”

„Am vorbit cu băiatul ăla (n.r. - de la Saga Festival), i-am spus: «Vă dau eu bani, 30-40.000 de euro, ca să angajați mai mulți oameni, să instalați alea. Noi avem meci pe 22 mai, până pe 3 iunie aveți 11 zile să vă cărați alea». A zis: «Domnule Becali, ne vin aparaturile, artiștii, facem repetiții». 

Băiatul mi s-a părut de bun simț, și-a cerut iertare. «Mă tată, tu nu ai nicio vină». Ce vină ai tu că în România primăria închiriază pentru spectacole un stadion făcut pentru fotbal? Să facă și spectacole, dar trebuie să ținem cont de fotbal. Hai să întrebăm bucureștenii ce își doresc”, a declarat Becali la Pro Arena.

Nu îți vine să crezi că e adevărat ce se întâmplă cu Ghencea. Bagi 100 de milioane într-un stadion pe care nu joacă nimeni. CSA este nimeni, din moment ce este echipă amatoare, cu 2.000 de inși la stadion. Fă un stadion, atunci, cu 4-5.000 de locuri. Când ești amator la fotbal, ești nimeni. Iar ei așa sunt.

Ei, în mintea lor, cred că echipa națională e altceva. Nu, noi suntem tot echipa României, o societate comercială înregistrată în România. Atunci, pentru că n-au grilă, am oferit să plătim dublul față de Arena Națională, deși e stadion mai mic.

- Gigi Becali, patron FCSB

Gigi Becali: „Mergem la Buzău”

Întrebat unde va avea loc meciul în eventualitatea în care administratorii arenei din Ghencea nu vor oferi un răspuns pozitiv solicitării de închiriere, Becali a spus: 

„Mergem la Buzău, deja s-au făcut lucrările de gazon. Facem stadion pentru fotbal, dar avem o finală de campionat, la care ar veni 100.000 de oameni, dar ei vor să jucăm la Buzău, cu 15.000. Numai în România se poate așa ceva. Nicăieri pe globul pământesc, nici în țările africane o asemenea anomalie nu se poate întâmpla”.

Gigi Becali, mesaj pentru CSU Craiova: „Jucați cu rezervele, nu cu copiii”

Gigi Becali a prefațat și finalul de sezon de Liga 1. El spune că FCSB este favorită certă la titlu și că nu ar blama Universitatea Craiova dacă oltenii nu vor juca cu CFR Cluj în cea mai bună formulă posibilă, în eventualitatea în care ar avea finala Cupei României la orizont:

„La ora asta, suntem foarte favoriți. De ce? Ei (n.r - CFR Cluj) joacă cu Craiova, noi cu Voluntariul. Normal ar fi să aibă un meci greu, și să avem noi varianta egalului (n.r. - în ultima etapă). Dacă avem egalul și jucăm acasă, normal că am fi favoriți. Dacă punem și valoarea, suntem și mai favoriți.

Nici nu poți să ceri așa ceva, nu ai cum (n.r. - să nu menajeze titularii cu CFR dacă s-ar califica în finala Cupei). Fiecare își urmează interesul lui. Dar trebuie să le ceri dreptate: jucați cu rezervele, în care am încredere, dar nu cu copiii. Koljic, Cîmpanu, Căpățână, au jucători cu care pot aborda meciul. Nu pot să le cer să piardă finala Cupei, că sunt eu Becali. Nu sunt absurd, și eu aș fi făcut la fel”. 

CFR Cluj are jucători cu experiență, pot reveni oricând din punct de vedere al tăriei de caracter, dar nu fizic.

- Gigi Becali

Mai multe știri din Liga 1: 

Un paradox mamut » Detalii incredibile despre prestația omului care a decis CSU Craiova - FCSB

Probleme mari la Dinamo: „N-am avut nici 5 bani de Paști. Nu însemnăm nimic pentru cei din conducere”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (61)
supereduardo10
supereduardo10  •  12 Mai 2022, 10:08

Hiada de

supereduardo10
supereduardo10  •  12 Mai 2022, 10:08

Nea Jiji iti vand un pont de milioane. Joaca bre la Ploiesti!

4770014229720004
Mihai Jelea  •  12 Mai 2022, 05:15

Nu sunt stelist/FCSB-ist cum vreți voi sa îi spuneți, dar nu mi se pare normal ce se întâmplă cu stadionul Ghencea, până la urmă e stadion făcut din bani publici până la urmă, cum de ambele echipe craiovene se pot înțelege să "împartă" un stadion, că acolo e cam aceași situație.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează