FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, discuție cu un general! „Mi-a zis că tot FCSB o să joace pe stadionul Ghencea” + „CSA Steaua nu promovează”

Stadion Ghencea
Stadion Ghencea

Articol de GSP - Publicat luni, 05 august 2019 16:18

Gigi Becali a dezvăluit că a avut o discuție cu un general de Armată care i-a transmis că tot FCSB va juca pe stadionul Ghencea din 2020, după ce va fi construit.

„Mi-a zis un general: «cine crezi că o să joace? Tot dumneata joci». O să se roage de mine să joc pe Ghencea. Ce o să facă cu stadionul? Cine să joace acolo, Steaua în Liga 4?

Oricum, nu promovează că e Carmen acolo. A dat Dumnezeu să joace din nou cu Carmen, un adversar puternic”, a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

CSA Steaua se pregătește de un nou sezon în Liga 4, eșalon în care joacă de doi ani. Ultima dată a ratat calificarea la baraj în defavoarea lui Carmen București, care a pierdut meciul pentru promovare cu Mostiștea Ulmu, scor 5-4 la general.

Citește și:

FCSB // Gigi Becali face două transferuri după ce a văzut tragerea la sorți a play-off-ului Europa League: „De un an spun că am nevoie de ei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
2139093352838056
Valentin David  •  10 August 2019, 18:10

Daca in Serbia se intampla asa ceva cu Steaua Rosie ori Partizan suporterii celor 2 echipe nu acceptau asa ceva,era prapad dar...,,Talpanistii si Fecesebistii ,,nostrii se pupa *** si se prefac ca se injura pe net si feisbuc ca niste fatalai de prima clasa,din pacate! Pacat de Steaua Bucuresti un nume demn de respect in Europa ce nu mai exista!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

113293806628121
Dorel Instalatorul  •  06 August 2019, 00:46

1.De unde se stie ca Steaua nu o sa promoveze?Cumva se lucreaza la asta? 2.Da,desteptule,ai sa joci tu cu fcfcsb-ul acolo,dar ai sa platesti ca pe Arena Nationala!Daca nu mai mult!

nealiniatul
nealiniatul  •  05 August 2019, 19:39
Postat de ioan.h pe 05 August 2019, 17:09

Nu inteleg de ce stadionul este dat (gratuit) Armatei. In fond sunt bani publici ! Rolul armatei e de aparare a tarii nu a juca fotbal. Vremea comunismului a trecut. Sau nu ? Stadionul ar trebui sa ramana al Primariei (capitalei sau de sector) si sa-l foloseasca CINE PLATESTE. Acel stadion trebuie sa produca (bani!) ca orice investitie. Si rezultate sportive !

Foarte adevarat! Eu sunt curios sa aflu cum ii platesc cei de la armata pe fotbalisti. In liga a patra sunt amatori, deci probabil ca ii platesc cu vreun contract temporar de prestari servicii. In liga a treia si a doua, trebuie sa aiba contracte. Daca armata , pe banii publici angajeaza fotbalisti, in viitor pot sa angajeze si dansatoare exotice.. Pentru moral. ha ha. Unul,Dragnea, este la Rahova pentru bataie de joc de banul public. Oare, pe astia de la armata nu ii intreaba nimeni de milioanele alea aruncate aiurea?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează