FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, atac furibund în direct la TV! Costel Gâlcă desființat: "Că tot spuneți că era mare personalitate" » Metoda ingenioasă găsită: "Dictam tot!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 mai 2018 20:30

Gigi Becali s-a dezlănțuit în direct la TV, unde a vorbit despre implicarea sa în alegerea echipei și a schimbărilor din timpul meciului. 

Nici Costel Gâlcă n-a rămas fără să fie atins de Gigi Becali. Ultimul antrenor campion cu FCSB a fost desființat de patronul roș-albaștrilor, care anunță că și în acel an, tot el era cel care decidea tot. 

"Și din pușcărie comandam tot. Lui Gâlcă de spuneți voi că era mare personalitate. Din închisoare îi făceam schimbările. Da, comandam tot. Din pușcărie am luat titlul, stați liniștiți.

Făceam cum voiam eu pentru că nu vreau să intru în faliment. Eu nu vreau să pun antrenori care să mă ducă spre faliment. Dacă nu eram eu şi nu mă băgam eu, se alegea praful.

La ora 11, se închidea telefonul la puşcărie. Dacă sunai la 11 fără un minut, rămânea telefonul deschis încă 45 de minute şi puteai să vorbeşti. Dădeam la 11 fără un minut telefon, puneam telefonul pe un scaun şi vorbeam ce trebuie să se facă.  Din cauza asta s-a și schimbat regula.

Am făcut schimbările şi am câştigat campionatul din puşcărie. Nu s-a respectat şi îl lăsa pe Latovlevici cum am spus eu, ne calificam şi în Liga Campionilor", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

Citește și:

Gigi Becali a făcut anunțul! Transferul rezolvat de FCSB: "O să semneze! Vasi mi-a zis că s-au înțeles"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (69)
magic4ever
magic4ever  •  10 Mai 2018, 13:48

Ioan Niculae este un DOMN pe langa Becali...

424897461037738
Nicu Valentin Vasiliu  •  10 Mai 2018, 12:56

bai fratilor nu va contest ca becali e vreun sfant nu zic ca e ca nu e ! dar voi sunteti orbi ba ! nu vedeti ca dau toti in becali se vrea falimentarea persoanei becali ! dece nu scrie presa de Ioan Niculae ca ala e mai nebun ca gigi ? si siti de ce sar multi oameni in apararea '' Ciobanului '' pt ca astia vor sa il distruga pe cioban cu orice pret asta in seamna ca vor distruge si steaua ! si eu ca suporter al fotbalului romanesc al echipei Steaua eu unu singur nu vreau asta ! inca ceva cum e posibil sa iei o echipa a unui oras Astra ploiesti si sa o duci la giurgiu si sa o faci Astra giurgiu ?? bai fratilor un club inainte de toate este o entitate are fani are istorie ! nu ar trebui sa fie posibil asaceva ! asta da dovada ca lumea se uita toata la becali toti il vor pe becali faliment ! si cand se intampla asaceva ar treb sa va puneti toti cate un semn de intrebare !?! daca ajungi tu in acea postura sa fie toti in potriva ta ti-ar conveni ? sa fii persecutat ? sa fii judecat cu o 100 de masuri mai drastic decat cei din jurul tau ? unde ar mai fi dreptatea ! Trezirea !

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  10 Mai 2018, 12:47

Galca si Dica reprezinta doua nulitati in ceea ce inseamna personalitatea unui antrenor. Ei sunt incapabili sa conduca grupuri de jucatori cu "personalitate". Si pun ghilimele pentru ca Budescu si Alibec sunt considerati astfel de fotbalisti! In plus, daca Dica mai este, cat de cat, inspirat in alegeri si schimbari de jucatori, Galca este total lipsit de viziune tactica. Cand nu esti capabil sa iti impui autoritatea in grupul pe care-l conduci si mai esti si afon in meserie, ce sansa sa-i mai dai lui Galca?! Sansa lui Galca au fost jucatorii de valoare mult peste cei de azi, ai lui Dica, in plus cu o reala personalitate: Sanmartean, Chipciu, Stanciu, Adi Popa s.a.

Vezi toate comentariile (69)
Comentează