FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cum a reacționat Gigi Becali când a aflat că Bănel Nicoliță ar fi fugit în SUA: „Nu era prin Brăila sau Făurei?”

Gigi Becali a comentat informațiile privind fuga lui Bănel Nicoliță în Statele Unite ale Americii.
Gigi Becali a comentat informațiile privind fuga lui Bănel Nicoliță în Statele Unite ale Americii.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 octombrie 2021 15:40 / Actualizat miercuri, 27 octombrie 2021 16:14

Gigi Becali a comentat informațiile potrivit cărora Bănel Nicoliță ar fi fugit în Statele Unite ale Americii. 

Bănel Nicoliță (36 de ani), fost jucător la FCSB, s-ar confrunta cu probleme serioase. Fostul mijlocaș al roș-albaștrilor ar avea datorii mari la cămătari și ar fi fugit din țară, încercând să găsească bani pentru a-și putea plăti împrumutul.

Probleme uriașe pentru Bănel Nicoliță » Ar avea datorii mari la cămătari și ar fi fugit din țară!
FCSB
Probleme uriașe pentru Bănel Nicoliță » Ar avea datorii mari la cămătari și ar fi fugit din țară!

Nicoliță a fost unul dintre fotbaliștii favoriți ai lui Gigi Becali în perioada petrecută la FCSB, între 2005 și 2011. Legătura dintre cei doi s-a rupt între timp.

Gigi Becali, despre fuga lui Bănel Nicoliță în SUA

„Habar nu am de situația lui Bănel Nicoliță și nu știu ce face. Nu am mai mai vorbit de foarte mult timp cu el și sincer nici nu știam că a plecat din România în SUA. Nu era pe la el prin Brăila sau Făurei? 

Chiar nu prea mă interesează de situația lui Bănel că am alte lucruri eu pe cap. Dacă o să fie cazul, o să mă interesez, dar eu nu mai am nicio treabă cu Bănel de foarte mult timp. Fiecare cu treaba și cu problemele lui. Nu am ce să mai comentez pe treaba asta”, a spus Gigi Becali, potrivit Prosport

Peste 300.000 de euro investiți la Făurei

Alegerea de a fi finanțator la CS Făurei a fost decisivă în colapsul financiar al fostului mijlocaș. Chiar dacă a investit o sumă enormă pentru un club de Liga 3, Bănel declara că este fericit că a reușit să realizeze ceva la formația din locul natal.

Când bagi banii tăi şi îi pierzi pe parcurs şi realizezi că ai băgat 300 de mii de euro… Sunt bani mulţi. Scandaluri cu familia, scandal peste tot. Analizezi că nu e ok, dar m-am băgat, fotbalul mi-a oferit ce am eu până acum şi atunci trebuie să îi ofer şi eu lui. Ce am făcut eu acolo nu a putut să facă nimeni. De aceea sunt fericit, că am realizat ceva. Dacă pierdeam şi banii şi nu realizam nimic, atunci plângeam
- Bănel Nicoliță

VIDEO Costin Lazăr despre situația de la FCSB: „Iordănescu și Becali se despart până în iarnă

Citește și alte știri despre FCSB:

Ce traume va lăsa Covid-19 la FCSB? Ce s-a întâmplat cu echipa după focarul din toamna trecută

Fotbalistul din Liga 1 de care Gigi Becali nu se mai poate atinge » Oferta FCSB, refuzată: „Nu-l dau nici pentru 1 milion de euro”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
ekneb
ekneb  •  27 Octombrie 2021, 18:19
Postat de andrei_pepenel pe 27 Octombrie 2021, 17:55

Cap sec de fcsbist dar era bun cand juca la voi si mai ales cand a dat golul in Giulesti.

Lasa ca a mai dat el gol si pe Bernabeu, asta ca sa fim corecti. ( in poarta gresita)

andrei_pepenel
andrei_pepenel  •  27 Octombrie 2021, 17:57
Postat de badeadorian pe 27 Octombrie 2021, 17:26

GRESESTI !!! ... Banel poate are minte putina dar are un suflet mare . Sa-l compari cu Becali este o mare eroare , singura ''calitate'' a lui Gigi este ca sta pe un morman de bani , daca-i iei banii nu ramane nimic de el !!! Banel a fost copil sarac si amarat , banii facuti sunt facuti prin munca lui ...si de mine sau de tine lumea nu are habar acum ..peste 20 de ani nu mai vorbim ca poate spargem BNR-ul si afla lumea de noi !!! El a incercat sa faca ceva investyind in fotbal dar in mod sigur a fost si inselat in buna lui credinta . La ce echipe avem acum in prima si a doua liga nu era nici o minune daca Faurei ajungea pe-acolo !! El a investit din putinul lui si a pierdut ...asta inseamna ca a pus umarul la in fotbalul mic distrus din Romania . Iar fariseul de Becali ii datoreaza mult lui Banel ...de el se leaga cea mai buna performanta a patronului : eliminarea Rapidului din sferturile UEFA ... ca pe urma s-a stins lumina !!! Sa-l jignesti pe Banel in acest context este o dovada de rautate ...ca sa nu extrapolam mai mult ca ne bagam in troaca si ne papa mistretul !!!

Foarte adevarat! Respect , Doriane si tie si lui Banel!

andrei_pepenel
andrei_pepenel  •  27 Octombrie 2021, 17:55
Postat de aurelianionut pe 27 Octombrie 2021, 16:14

Cand vrei sa ai comportamentul fostului tau patron dar nu te ajuta nici banii nici fata si nici materia cenusie:))))Ce credea asta..ca ajunge prin liga 1 cu Faurei?:))))))))))))))))))ceva cupe europene?:)))Cica a realizat ceva:)))))Ba,acum abia isi mai aduce lumea aminte de tine..stai sa vezi peste 20 de ani:))).Si uite asa...s-a mai dus un necalificat prin strainatate,sa se planga apoi ca ce rau e la noi in tara:)))))da umaru nu l-ar pune..

Cap sec de fcsbist dar era bun cand juca la voi si mai ales cand a dat golul in Giulesti.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează