FOTBAL  »  Superliga  »  VACCIN

Gigi Becali, luat peste picior fiindcă refuză vaccinarea: „Avem unul singur și am început să ne obișnuim cu el”

Gigi Becali / foto: GSP
Gigi Becali / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 noiembrie 2021 22:08 / Actualizat miercuri, 03 noiembrie 2021 22:09

Răzvan Burleanu și Gigi Becali s-au contrat de la distanță de mai multe ori pe durata ultimelor luni. Președintele FRF a vorbit miercuri despre discursul anti-vaccin propagat de latifundiar în spațiul public.

În timpul declarațiilor-maraton oferite după ultimul Comitet Executiv, Burleanu a vorbit pe larg și despre situația vaccinaților din fotbalul românesc. Președintele de la FRF a fost întrebat și despre discursurile contondente ale lui Gigi Becali atunci când vine vorba despre vaccinare.

Reporter: Ce credeți despre patronii care nu susțin vaccinarea? 
Burleanu: Cred că avem unul singur și am început să ne obișnuim cu el

Reporter: Avem unul și bun… 
Burleanu: Cum ați spus? Unul și bun? N-am spus eu… ați spus dumneavostră. Sperăm că și el, la un moment dat, va fi convis că vaccinarea reprezintă singura cale către o viață care ne va duce spre normalitate.

Între timp, Gigi Becali, finanțatorul FCSB, refuză vaccinarea împotriva Covid-19 și promovează insistent un medicament antiviral, precum Arbidol, făcut în Rusia, dar neaprobat în România.

Răzvan Burleanu, despre campania de vaccinare din fotbalul românesc 

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a oferit informații miercuri cu privire la gradul de vaccinare din fotbalul românesc.

„E o pierdere mare să nu jucăm cu spectatori. Din discuțiile cu CNSU, am obținut o fereastră. Începând din 8 noiembrie, s-ar putea permite din nou accesul spectatorilor. Fotbalul ar putea fi folosit drept un exemplu pentru vaccinare. La nivelul administrației FRF, 95% dintre angajați sunt vaccinați. La nivelul primelor 3 eșaloane avem peste 50% dintre jucători deja vaccinați. În ceea ce privește staff-ul echipelor, vorbim de un pcocent de peste 80%, cu doze complete. 

Două cluburi din Liga 2 și trei din Liga 3 au procent 100% de vaccinare, la fel ca și toți membrii staff-urilor de la loturile naționale. În rândul arbitrilor vorbim de un procent de 97,25% la nivelul primei ligi. Avem un singur arbitru nevaccinat, care se află în perioada de recuperare după infectare. 

În Liga 2, 94.25% dintre arbitri sunt vaccinați, iar în Liga 3 avem peste 84%. Acesta a fost mesajul pe care l-am transmis permanent, că fotbalul poate fi un exmplu pentru celelalte sectoare. Vaccinarea reprezintă singura cale pentru a reveni la o viață cât mai aproape de normalitate”, a transmis Răzvan Burleanu, într-o conferință de presă.

VIDEO Răzvan Burleanu, despre modificările protocolului medical: „E suficient ca fiecare club să se prezinte cu certificatul verde”

Citește și alte știri de actualitate:

Anunț major al lui Răzvan Burleanu » Data la care fanii ar putea reveni pe stadioane + 5 cluburi cu procentaj 100% de vaccinare

Incredibil! Și naționala a primit interzis pe „Arcul de Triumf” » Burleanu dezvăluie: „Ne-am lovit de un refuz”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
buuuuuuuu
buuuuuuuu  •  04 Noiembrie 2021, 09:59

De vreo 12 luni ne tot spuneti ca daca ne vaccinam ne intoarcem la normal. Nici voi nu mai credeti asta

1745flo
1745flo  •  04 Noiembrie 2021, 00:32
Postat de cfrinho pe 04 Noiembrie 2021, 00:27

Olanda, cu peste 85% grad de vaccinare reintroduc restrictiile din cauza numarului mare de infectati. :))))

Pfizer anunță doza a 4-a pt 2022!÷)

cfrinho
cfrinho  •  04 Noiembrie 2021, 00:27
Postat de robotucigas pe 03 Noiembrie 2021, 23:52

Super! Ce treaba are Ghencea cu vaccinul ăstuia. Și mai zice lumea căci credința greșită nu prostește! Faceți vaccinul, nu va luați după proști. Da poate ca au fost persoane care au avut alergi. Dar sa nu uitam câți oameni mor ca fac banalul penicilina, sau alți la algolcamin. Vaccinul ne duce la normalitate, trebuie sa fim și noi ca Italia care joaca cu stadioanele pline, iar în România nu are voie un suporter

Olanda, cu peste 85% grad de vaccinare reintroduc restrictiile din cauza numarului mare de infectati. :))))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează