FOTBAL  »  Superliga  »  STENOGRAME

Gigi Becali către Adrian Ilie: "Săpunaru şi Lazăr şi Karamian la Steaua... M-ai înţeles?" ;)

Adrian Ilie
Adrian Ilie

Articol de GSP - Publicat joi, 05 februarie 2009 00:00

Noi discuţii au ieşit la iveală în " Cazul Valiza", de data aceasta o convorbire telefonică între Gigi Becali şi fostul manager al Stelei, Adrian Ilie. Patronul "roş-albaştrilor" îi spune că din vară îi vrea la echipă pe Cristi Săpunaru, Costin Lazăr şi Artiom Karamian.

15 aprilie 2008, ora 19.06

Gigi Becali: Aşa. Bun...Ă...doi. Fii atent ce jucători vreau eu să luăm din vară, iar Săpunaru... şi cu... cu Lazăr, de la Rapid.

Adrian Ilie: Bun.

Becali: Săpunaru şi Lazăr şi Karamian... M-ai înţeles? Şi mai ne trebuie în situaţia asta un vârf, un vârf ne trebuie, nu ştiu ce vârf, dar ne trebuie un vârf. Tu să ştii că dacă e bine antrenat, bine acela..., prostul ăla de la Buzău (Claudiu Ionescu – n.r.)... Mie îmi place de el, dar trebuie antrenat.

Ilie: Şi mie mi-a plăcut de ăla, numai că...

Becali: Mie îmi place, dar trebuie antrenat. Nu ştiu care este situaţia...., dar trebuie antrenat ăla, să ştii, mie îmi place de el.

Ilie: Da.

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
 •  05 Februarie 2009, 17:33

Eu as da in judecata DNA-ul pentru toate stenogramele care nu au legatura cu simulacru ala de caz. Exemplul de fata are legatura cu strategia clubului, nu vad de ce trebuie facute publice. Si pentru ca in Romania e pierder de timp daca vrei sa-ti faci dreptate m-as duce direct la CEDO. Lejer se pot scoate 10 milioane de euro.

 •  05 Februarie 2009, 16:52

este de-a dreptul jenanta si penibila toata aceasta comedie de prost gust. chiar daca sunt adevarate sau nu discutiile, nimeni nu ar trebui sa le publice(au totusi un caracter privat) . ce legatura au acestea cu sportul? este pur si simplu o lipsa de bun-simt tot ceea ce se intampla. pacat...

 •  05 Februarie 2009, 16:06

CIRC IAR.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează