FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

FCSB. Gigi Becali a anunțat primele două transferuri, în replică la noul titlu cucerit de CFR: „Am dat OK-ul pentru ei, nu-l mai ascult pe MM” » Schimbă strategia la FCSB: „Nu mai pot cu copiii”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 18 mai 2021 23:26 / Actualizat miercuri, 19 mai 2021 08:04

Gigi Becali a intrat în direct la TV, la scurt timp după victoria lui CFR Cluj cu FC Botoșani, 1-0, care le-a asigurat „feroviarilor” al patrulea titlu consecutiv și al șaptelea titlu din istorie. Finanțatorul celor de la FCSB a anunțat două transferuri în curs de perfectare și a precizat că de data asta vrea să întărească echipa cu fotbaliști cu experiență. 

Latifundiarul a recunoscut superioritatea CFR-ului, afirmând fără să ezite că echipa lui Edi Iordănescu a meritat să cucerească un nou titlu. Becali a anunțat o campanie masivă de achiziții, în fruntea listei fiind fundașul stânga Florin Ștefan (25 de ani), ultima oară la Sepsi și mijlocașul defensiv Alexandru Crețu (29 de ani), ex-Maribor.

Gigi Becali: „Îi felicit pe cei de la CFR Cluj!”

„Haideți să facem o comparație între meciul nostru cu Clinceni și meciul lor din această seară. Noi am avut 1-0 și am primit două goluri de la Clinceni. CFR a dat un gol, apoi a dat război. Îi felicit pe cei de la CFR, merită campionatul. Luptă, nu te lasă să te apropii de poarta lor!. Noi am avut prea multă emoție. Ai noștri au fost mai buni când n-aveau presiune. Dacă Academica Clinceni îți dă două goluri și te domină, n-ai cum să iei titlul. 

Și norocul face parte din fotbal, mai ales când ei dau gol în minutul 93, că sare mingea din nisip sau că doarme portarul meu. Nu putem, n-avem cum. Ei îl au pe Arlauskis care salvează în ultima secundă, iar noi îl avem pe Andrei Vlad”, a declarat Becali, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Gigi Becali: „O să cumpăr jucători de anvergură mare!”

„Nu știu când iau titlul, eu iau milioanele. Dacă am 10 milioane în cont, o să cumpăr și eu doi, trei, patru jucători de 27, 28 de ani, de anvergură mare. Cred că o să vină Ștefan, ăsta de la Sepsi, o să vină și Crețu. Am dat OK-ul pentru ei. Cred că o să luăm vreo 4-5 jucători. Luăm patru, cinci jucători, că nu putem lua campionatul cu copii.

Dacă făceam ce știam eu, Andrei Burcă era la mine. Dacă făceam ce știam, Ciprian Deac era la mine. Dar m-am consultat cu cineva și am văzut ce înseamnă asta. Nu mă mai consult cu MM și antrenorii. M-am consultat și l-am luat pe Golofca, nu mai vreau”, a declarat Gigi Becali, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Conference League e o miză. Dacă în Europa League sunt 12, 13 milioane, poate și în Conference League sunt 5 milioane. Trebuie să scoatem ceva bani - Gigi Becali, patron FCSB

Citește și alte știri despe FCSB:

Scrisoarea trimisă de Becali din pușcărie: „Nu accept niciun sfat!”

EXCLUSIV / VIDEO Declarație aiuritoare în direct: „Când moare Becali, ar trebui să i se ia ceva din corp și pus ca la moaște”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (117)
1578362032478810
Tihamér Takó  •  19 Mai 2021, 23:39

Inainte de toate,schimba-l pe mmstoica !!!!!

tororosso
tororosso  •  19 Mai 2021, 16:25

Cel mai necesar transfer ar fi chiar a ciobanului la Athos însoțit de MM Stoica ca paracliser .

smdb
smdb  •  19 Mai 2021, 14:56

Asta a priceput ciobanul din ultimele 4 campionate pierdute, ca-i trebuie jucatori batrani. Ce antrenor lasat sa-si faca treaba, ce jucatori lasati pe postul lor, nuu, ceferistii au fost mai batrani, de asta au castigat. Buun, fa asta Jijel. Daca nu merge, incearca la anul sa schimbi culoarea echipamentului in visiniu, sigur asta e motivul pentru care ceferistii castiga.

Vezi toate comentariile (117)
Comentează