FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 2-1

Gigi Becali, acuzații grave: „Să felicit hoția? Mizerii! CFR a furat titlul!” + Insinuări la Reghe: „L-am întrebat și pe MM, nu înțeleg ce-a făcut”

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2022 12:25 / Actualizat luni, 16 mai 2022 12:51

Gigi Becali, patronul FCSB, a făcut acuzații grave în direct la TV la adresa campioanei după ce CFR Cluj a învins-o pe Universitatea Craiova, 2-1, cucerind al 5-lea titlu la rând în Liga1.

Omul de afaceri a criticat arbitrajul partidei din Gruia, reclamând nereguli la cele două goluri marcate de CFR. Și i-a acuzat direct pe ardeleni că au „furat” titlul cu ajutorul arbitrilor. Patronul de la FCSB a insinuat și că Laurențiu Reghecampf, tehnicianul Craiovei, s-ar fi predat la duelul cu CFR de duinică seară.

CFR Cluj a dat lovitura! Câți bani încasează pentru titlu + pentru ce sumă luptă în Champions League
CFR CLUJ, CAMPIOANA ROMÂNIEI
CFR Cluj a dat lovitura! Câți bani încasează pentru titlu + pentru ce sumă luptă în Champions League

Gigi Becali, revoltat după CFR Cluj – Universitatea Craiova

„La primul gol al CFR-ului nu a fost fault. Debeljuh a căzut aiurea. Și după aceea a dat gol din ofsaid. Ce, au câștigat ei campionatul? Sunt două ofsaiduri mari. Nu au câștigat. Dacă-l câștigi cu hoție... Au fost ofsaiduri clare. Ce să mai facem sau zicem? Au câștigat din două ofsaiduri și un gol dat pe tavă. Nu au câștigat campionatul. L-au furat cu ofsaiduri.

CFR Cluj a fost avantajată toată viața ei, de când s-a născut. CFR nu mai are putere fotbalistică. Când nu ai putere fotbalistică, poți avea puterea Clujului, dar nu ai ce să faci. Dacă jucam cu ei finala... CFR nu mai e puternică.

Eu nu felicit hoția, minciuna și nedreptatea! Eu felicit golurile din ofsaid? S-a luat campionatul pe ofsaid. Cum să-i felicit dacă ei fac tot felul de mizerii? Ăia nu sunt oameni de felicitat.

Juca vreodată Voluntari dacă nu dădea CFR prime? Ce probe să mai dau? E clar! Să ancheteze, e treaba lor. Eu am spus ce știu, ce mi-au spus. Dar e situația clară. De ce să bagi echipa bună deși joci finala Cupei? Am vorbit cu Rotaru și mi-a zis «Băi, Gigi, eu bag echipa bună. Dacă jucam finala Cupei, eu îmi vedeam interesul». Îl înțelegeam”, a spus Gigi Becali la ProArena.

„Nu înțeleg schimbările lui Reghecampf”

„L-am întrebat pe MM Stoica.. Nu înțeleg schimbările lui Reghe. Cum să-l schimbi pe Baiaram? Eu îl lăsăm tot meciul că poate inventează ceva. Și de ce îl ții pe Koljic? Și eu mi-am pus întrebări. Asta e treaba...”, a adăugat Becali.

Ce schimbări a făcut Reghecampf:

  • Min.65: Markovic în locul lui Baiaram, Nistor în locul lui Mateiu
  • Min. 75: Roguljic în locul lui Găman
  • Min. 83: Vînă în locul Al.Crețu

VIDEO Helmut Duckadam, concluzii după un nou titlu câștigat de CFR: „FCSB a făcut multe greșeli și probabil o să mai facă”

Citește și: 

Marcatorul Craiovei cu CFR Cluj, pus pe lista neagră » 5 nume importante, OUT din echipa lui Reghecampf

FCSB chiar joacă degeaba cu CFR în play-off » 6 „finale” și ZERO reușite pentru echipa lui Gigi Becali!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (144)
368023036732853
Iuga Mircea  •  17 Mai 2022, 06:57

Becali îl critică pe Reghe,pentru schimbările făcute la meciul cu CFR,el(Becali) care a fost falimentar tot campionatul cu schimbările ordonate lui Petrea!!! Îl interesează de ce fac alții și pe el și pe MM,în loc să vadă cum bagă echipa să nu se facă de râs Duminică,cu CFR-ul!!!!!

10156568321649937
Marius Caseanu  •  16 Mai 2022, 22:40

*** dati tot felul de acuzatii si faceti afirmatii gratuite! Cum "A FURAT TITLUL"? Pai cate puncte a facut CFR si cate fcsb in sezonul regular? Nu asa e normal? *** s-au bazat pe injumatatirea punctelor, dar nu le-a iesit "pasienta" si acum nu mai stiu pe cine sa acuze de furt! *** Nu uitati ca jiji a facut si inchisoare, deci de ce dati cuvantul unor puscariasi notorii????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

befree
befree  •  16 Mai 2022, 21:14

Acum vedeti cu totii ce individ e becali...

Vezi toate comentariile (144)
Comentează