FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali lansează acuze grave în finalul de play-off: „Craiova și CFR Cluj intervin! Fac și ăia, și ăia”

Gigi Becali lansează acuze grave în finalul de play-off +12   FOTO
Gigi Becali lansează acuze grave în finalul de play-off

Articol de - Publicat marti, 14 iulie 2020 17:12 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 17:54

Gigi Becali, finanțatorul lui FCSB, a comentat astăzi, în cadrul conferinței de presă de la palat, lupta pentru titlu în care sunt implicate CS Universitatea Craiova și CFR Cluj.

Patronul roș-albaștrilor și-a exprimat opinia cu privire la declarațiile făcute recent de Dan Petrescu, cel care acuză că „jocurile sunt făcute pentru ca CS Universitatea Craiova să câștige titlul”. Becali a e sigur că atât Craiova, cât și CFR Cluj, au intervenit pentru a premia adversarele din play-off.  

Gigi Becali: „Și Craiova, și CFR Cluj intervin!”

„Eu nu cred că se fac jocurile pentru cineva. Jocuri înseamnă să fie blaturi și corupție. Eu nu cred că există blaturi și corupție în țară. 

E adevărat însă că și Craiova, dar și CFR, intervin. Fac și ăia și ăia. Nu mi se pare nimic anormal. La mine nu e nevoie. Dacă eram o echipă mică, spuneam și eu: «Dați ceva la jucători ca să joace!». Dacă eram Gaz Metan sau Astra, spuneam: «Dați și voi prime de 5.000 sau 10.000 ca să joace». Asta nu e corupție”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali, închis pentru premierea unei echipe

Gigi Becali a plătit scump în trecut pentru premierea adversarelor. În sezonul 2007-2008, FCSB lupta pentru titlu cu CFR Cluj, care urma s-o înfrunte în ultima etapă pe rivala U Cluj. Latifundiarul i-a ademenit pe fotbaliștii lui U Cluj cu o valiză care conținea 1,7 milioane de euro. Gigi Becali a fost condamnat în iunie 2013 pentru dare de mită în cazul promisiunii de premiere a fotbaliştilor de la U Cluj, acesta primind 3 ani de închisoare cu executare. Pedeapsa a fost contopită cu cea primită în Dosarul Schimbului de terenuri cu Armata.

VIDEO. Gigi Becali: "Dinamo n-are nicio șansă la Comisii. Câștigăm Cupa României și o să terminăm pe locul 3"

FOTO. Imagini spectaculoase cu Gigi Becali din conferința de azi: 

+8 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB:

VIDEO Gigi Becali, conferință spectaculoasă la Palat: Sergiu Buș a fost prezentat oficial: „E o soluție pentru echipa națională. Nu văd pe altul mai bun ca el” + ce clauză de reziliere are atacantul

FCSB. Gigi Becali a sărit la gâtul lui Ilie Dumitrescu după ce acesta a spus că Steaua e echipa din Liga 4: „I-am dat mesaj”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
pittt
pittt  •  16 Iulie 2020, 00:00
Postat de roja.azul pe 14 Iulie 2020, 19:25

Ilie a spus-o la suparare! O sa-i treaca! El este un caz aparte printre cei mentionati de catre tine! Apreciez oamenii care sunt pe picioarele lor si nu umbla cu mana intinsa din poarta in poarta! Asta ar fi Ilie! Restul, in marea majoritate, ar schimba stapanul imediat pentru unul mai darnic! Oricum, discutam despre opinii...e dreptul fiecarui om sa aiba o opinie, indiferent daca este o fosta glorie in sport sau un om oarecare!

Care e adevarata Steaua nu ma intereseaza, nu e treaba mea si imi e indiferent, dar opinia unui om oarecare nu cantareste la fel cu a unuia care a fost parte din gloria de care vorbeai.

daniaania
daniaania  •  15 Iulie 2020, 12:37

Data trecuta a spus ca oltenii face orice sa castige, ca vede toata lumea.

jgcwgwgvgebtr
jgcwgwgvgebtr  •  15 Iulie 2020, 10:35

Stimularea e fairplay in toate tarile, in afara de Romanica. Aici a recunoscut Dragomir ca legea s-a dat importriva lui Becali. In alte tari nu e nici o problema.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează