FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali, contrat din interiorul echipei: „Nu umbla la salarii!”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2020 07:14

Gigi Becai, patronul FCSB, se gândește la tăierea salariilor jucătorilor săi, din cauza pandemiei de coronavirus, și este contrat din interiorul clubului.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al celor de la FCSB, a vorbit despre contractele de la echipa roș-albastră și spune că, pentru moment, trebuie așteptat pentru a vedea în ce direcție merg lucrurile în România.

„Haideți să așteptăm. Nu trebuie umblat la salarii! Trebuie să stăm două luni de zile să vedem ce se întâmplă. Încă n-ar trebui umblat la salariile jucătorilor. Abia după două luni, jucătorii și conducătorii ar trebui să se așeze la masă și să renegocieze salariile

Privind realist, eu nu cred că statul se va putea implica, atât la fotbal, cât și la handbal. Salariile fiind foarte mari”,  a declarat Helmuth Duckadam la TV Digi Sport.

Florinel Coman, între 11.625 de euro și 3.500 de lei! Scandal în Liga 1, după OUG care permite cluburilor să micșoreze salariile jucătorilor » Toate detaliile

Gigi Becali vrea salarii mai mici

Patronul FCSB a vorbit, la începutul stării de urgență din România, că, dacă nu se joacă fotbal, jucătorii ar trebui să aibă salarii mai mici în perioada următoare .„Fotbalistul trebuie să câștige bani dacă muncește. Dacă nu muncești, nu câștigi bani. E caz de forță majoră și se vor face niște reguli ca să dăm cât putem noi.  Dacă nu se prestează muncă cum să plătești?”, a declarat Becali pentru sursa citată.

VIDEO Gigi Becali anunță dezastrul la FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB: 

FCSB poate da lovitura în timpul pandemiei de coronavirus: „Ideea lui Gigi Becali e foarte bună”

EXCLUSIV Gigi Becali a spus STOP fotbalului! După cazul Adrian Petre, o nouă acuză

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
1745flo
1745flo  •  24 Martie 2020, 12:20
Postat de ray51 pe 24 Martie 2020, 07:52

In afara de bugetari (functionari publici, profesori, politisti, jandarmi, militari) NICI O ALTA FIRMA din Romania nu va primi ajutor de la guvernul penelist tradator al viitorului acestei tari.

Iar te-ai trezit cu dor de *** rosie?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valyomanid4
valyomanid4  •  24 Martie 2020, 11:59
Postat de emil1986 pe 24 Martie 2020, 11:15

***

De prost ce esti ai inceput sa mananci cuvinte..:))))

emil1986
emil1986  •  24 Martie 2020, 11:15
Postat de valyomanid4 pe 24 Martie 2020, 10:30

De prost ce esti asta ai inteles ? Adica ,daca e cineva care nu-i convine de Orban si guvernul sau trebuie trimis la rusi ?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează