FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Dezvăluiri despre extravaganțele lui Gigi Becali: „Dă 30.000, 40.000 sau 100.000 de euro la o vizită” » S-a întâmplat și la returul cu Middlesbrough!

Articol de GSP - Publicat luni, 08 iunie 2020 15:13

Cezar Ionaşcu, cunoscut în lumea modei pentru sfaturile pe care le oferă bărbaților despre vestimentație, a vorbit despre Gigi Becali, patronul FCSB, și l-a lăudat pe acesta pentru cum se îmbracă.

Acesta susține că Gigi Becali își cumpără costumele de la un magazin renumit din Londra și ar ajunge să plătească chiar și 100.000 de euro pentru hainele pe care și le achiziționează.

„„La Gigi Becali vorba de extravaganţă asumată. E o diferența între a fi extravagant fără să ai un fundal şi a mima bunăstarea, aşa cum fac foarte mulţi, și ce face Gigi Becali. A dat o avere pe costume din Marea Britanie. Ştiu şi adresa magazinului. Cei de acolo mi-au zis că au un mare client din România care face cumpărături de 30.000, 40.000 sau 100.000 de euro la o vizită.

El a știut să «fure». S-a inspirat pe unde a fost în lume şi a furat corect. Nu e vorba de stil doar la costume. L-am văzut și la schi. Are nişte haine... Nu vorbesc de brand, ci de calitatea hainelor. Bărbatul se îmbracă ca să nu rămână dezbrăcat, pentru bani, putere şi femei”, a declarat Cezar Ionașcu la Look Sport.

S-a întâmplat și la returul cu Middlesbrough

Gigi Becali e client fidel al magazinului din Londra. În 2006, când Steaua a întâlnit-o pe Middlesbrough în semifinalele Cupei UEFA, latifundiarul declara: „Dumnezeu ne-a ajutat să picăm cu o echipă din Anglia ca să merg eu acolo, să îmi cumpăr cămăși”. Becali a plecat cu o zi înainte de meci special pentru a face cumpărături la Londra. Steaua a ratat calificarea în finala Cupei UEFA. După 1-0 la București, „roș-albaștrii” au pierdut în Anglia, 2-4, după ce au condus cu 2-0.

FOTO Imagini inedite cu Gigi Becali

Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
+40 FOTO

VIDEO. Dana Budeanu: „Gigi Becali este singurul bărbat din România care știe să poarte costume de mafiot”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Doar Steaua ține FCSB în viață :) » Detaliul observat la formația lui Gigi Becali

Florin Talpan, scos din sărite de felul cum FCSB a celebrat ziua Stelei: „Presa să nu mai încurajeze”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
138672209828437
Gelu Oanca  •  09 Iunie 2020, 08:39

Oameni buni, nu va saturati sa dati acest clovn zilnic prin ziare?.

cornelconasu
cornelconasu  •  08 Iunie 2020, 20:30

Eu nu dau doi bani pe prostiile astea cu această modă...care nu are nimic din stil, eleganță, frumos ! De multe ori Gigi Becali parcă se îmbracă din recuzita unui teatru de revistă !! Iar acești .....designeri cum le place lor să li se spună ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovina20
ovina20  •  08 Iunie 2020, 20:04

Costumele lui gigi miros a branza din pacate

Vezi toate comentariile (10)
Comentează