FOTBAL  »  Superliga  »  DECES

Gigi Becali, deranjat de interesul provocat de decesul Reginei Elisabeta a II-a: „Mor mii de oameni în Ucraina, ăia nu mai contează? ”

Gigi Becali, deranjat de interesul provocat de decesul Reginei Elisabeta a II-a
Foto: Imago
Gigi Becali, deranjat de interesul provocat de decesul Reginei Elisabeta a II-a Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 12 septembrie 2022 12:47 / Actualizat luni, 12 septembrie 2022 13:38

Regina Elisabeta a II-a a murit joi seara, la vârsta de 96 de ani. Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a comentat decesul acesteia. 

„Ce să trăiesc eu, ce mă interesează pe mine? Mor oameni mii și mii, în Ucraina, ăia nu mai contează? Pe mine nu mă interesează. Era o femeie bună, a avut 96 de ani și se mântuiește prin legea firii. Plângi un om care se mântuiește? Nu mă interesează, nu am eu treabă, nu e sângele meu. 

Eu nu plâng la înmormântări. Mă rog pentru mântuire. Am și eu momente când mă rog pentru lume și îmi e milă pentru ei. Ce să stau eu să plâng la oameni străini? Nu mă interesează. Eu așa sunt, nu mă interesează morminte străine”, a declarat Becali la Pro Arena.

Regina Elisabeta a II-a, apropiată de lumea sportului

Elisabeta a II-a nu a fost străină de lumea sportului. Robert Jobson, redactorul uneia dintre cărțile autobiografice ale Majestății Sale, dezvăluia că Regina obișnuia să joace fotbal în vacanțele pe care le petrecea la Norfolk, postul său fiind cel de portar.

Cel mai emoționant moment s-a petrecut în 1966, când i-a înmânat trofeul Cupei Mondiale lui Bobby Moore, căpitanul primei reprezentative a Angliei. Primul trofeu pe care l-a înmânat în timpul domniei a fost Cupa Angliei din 1953.

Regina Elisabeta a mai avut o mare pasiune, echitația.

Citește și: 

Fost star din Premier League, amintire cu Regina: „Doamnă, doamnă! Vreau să am grijă de câinii dumneavoastră”
ANGLIA
Fost star din Premier League, amintire cu Regina: „Doamnă, doamnă! Vreau să am grijă de câinii dumneavoastră”
Moment istoric » Unde a fost intonat imnul „God Save the King” după mai bine de 70 de ani
MAREA BRITANIE
Moment istoric » Unde a fost intonat imnul „God Save the King” după mai bine de 70 de ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
Moshu
Moshu  •  13 Septembrie 2022, 09:57
Postat de nicu72 pe 12 Septembrie 2022, 15:08

Eu ma simt foarte bine in pielea mea, mai ales acum ca postarea ta imi confirma nevoia turmei de idoli si adulare neconditionata. Condoleante, fireste, inteleg ca esti printre cei devastati de eveniment.

Nu sunt devastat de nimic domn' pro'esor,sunt doar un om de bun simt,care vede ridicolul situatiei ! Tu mustesti de frustrare pt ca poate ezixta cineva pe planeta,mai adulat decit eminenta ta ! Penibil,iti spune ceva notiunea ?

Moshu
Moshu  •  13 Septembrie 2022, 09:28
Postat de nicu72 pe 12 Septembrie 2022, 15:42

Daca ai dreptate iar eu si Becali suntem de acelasi nivel cultural, e de bine pentru Becali. Eu sunt profesor universitar in Australia, iar parerea mea ca se exagereaza propagandistic cu circul prilejuit de moartea reginei e impartasita de foarte multa lume aici. Dar inteleg din replica ta revoltata si insultatoare ca la Brasov e durere mare ca s-a prapadit doamna.

Mai draga,si eu sunt Papa retras la pensie,dar...nu inteleg cum poate fi luata "de buna"opinia unu oier vis-a-vis de cel mai important monarh al lumii din ultimele doua secole(adica 20 si 21 sa nu interpreteze mintea ta academica altceva!)!?In rest,pentru circ sunt vinovati altii,gen astia de la gsp,care n-au suficienta imaginatie sa prezinte lucruri interesante si recurg la...ce place universitarilor din Australia(apropos,poate aflii si tu ca-i si regina ta !).

Moshu
Moshu  •  13 Septembrie 2022, 09:20
Postat de liviuemil pe 12 Septembrie 2022, 16:40

"... Te SIMTI, nu... te simtesti..." bai limba Romana.!!!!!!!

Bai intelighentule,tu nu simtesti ironia ?Inseamna ca esti eiusdem farinae cu alalalt cultivat !

Vezi toate comentariile (31)
Comentează