FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali despre Ahmetov: "Era un nimeni dacă investea în fotbalul românesc"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 octombrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 25 octombrie 2012 11:55

Faptul că Şahtior Doneţk, cu Mircea Lucesu antrenor, face senzaţie în actualul sezon al Ligii Campionilor l-a determinat şi pe patronul Stelei să se refere la modul în care campioana Ucrainei reuşeşte să se impună într-o grupă complicată din care mai fac parte Chelsea, Juventus şi Nordsjallend.

Marţi, Şahtior a învins Chelsea cu 2-1, însă Becali susţine că nu-l indiviază pe patronul lui Şahtior, Rinat Ahmetov.


"Şi dacă a bătut pe Chelsea, ce? Ahmetov, ăsta, dacă era în România şi investea, nu realiza nimic pentru că el nu iese în faţă, nu vorbeşte în public, şi atunci care e satisfacţia rezultatelor echipei? La fel a fost şi Bucşaru, ştia cineva de el că a cîştigat campionatul în România, că merge echipa în Ligă? Nu, că el nu dorea să vorbeasă, nu apărea la televizor. Ăsta e tot farmeciul unui succes, iar acest farmec nu-l are Ahmetov", a spus Becali la GSP TV.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (82)
efor
efor  •  26 Octombrie 2012, 12:00

prostul daca nu-i fudul parca nu e prost destul...

zarqa
zarqa  •  25 Octombrie 2012, 19:32

jIji iar a dat cu bata (batzul ciobanului) in zer. Rar potzi gasi un asemenea specimen. Cum oare poate sa faca asemenea remarci ??? Oare nu are un "sfatuitor" pe langa el, fie el roman, albanez, machidon,etc ??? Imi este groaza ca un incult ca JIJI sa ajunga in Parlamentul Romaniei si apoi sa propuna legi ptr "bunastarea" noastra.

eugengrigore
eugengrigore  •  25 Octombrie 2012, 19:28

Asta e diferenta dintre un domn adevarat, un adevarat om de afaceri si un cioban bisnitar care nu a facut nimic in viata lui.

Vezi toate comentariile (82)
Comentează