FOTBAL  »  Superliga  »  STADION GHENCEA

Gigi Becali dezintegrează CSA Steaua pas cu pas » Anunță revenirea în Ghencea + face un anunț bombă: "Peluza Sud ne va susține cu Rapid Viena"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 30 august 2018 11:43

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, lansează un nou atac la adresa CSA Steaua și promite că echipa sa se va numi din nou "Steaua" în viitorul apropiat.

"Trăim într-o țară în care statul e împotriva poporului. De ce vă duceți la UEFA să mă excludeți pe mine din Europa? FCSB e echipa României, aduce bani, aduce puncte, de ce vreți să o scoateți din Europa? E împotriva poporului. 

E normal să jucăm din nou pe Ghencea. Noul stadion e la fel ca sigla mea, în 8 colțuri. Pentru mine e făcut noul stadion. Simt o mare trăire când văd că toată lumea ia acasă iarba mea, scaunele mele. Am niște sentimente de mare bucurie când văd că toată lumea ia acasă lucrurile mele.

100% ne vom numi cândva din nou Steaua. Vom câștiga palmaresul și istoria acum. Palmaresul și istoria au fost câștigate cu numele Steaua. N-ai cum să-mi schimbi numele. Istoria făcută de noi a fost făcută cu acest nume", a declarat Becali. 

"Sudul ne va susține cu Rapid Viena"

Becali nu are emoții înaintea returului cu Rapid Viena din această seară. Finanțatorul roș-albaștrilor e convins că echipa lui va întoarce rezultatul din tur, 1-3, și face un anunț bombă: Peluza Sud Steaua, nucleul care susține echipa Armatei, ar urma să încurajeze echipa lui Becali la partida cu Rapid Viena. 

"Diferernța dintre noi și Rapid Viena e ca cea dintre Benfica și PAOK. Le dăm patru! Jucătorii să-și imagineze că evoluează cu Rapidul din Giulești. Va veni toată galeria din Sud să ne susțină", a spus Gigi Becali, la Pro X. 

Vezi și: EXCLUSIV VIDEO + FOTO Atenție, cade "Ghencea"! Imagini incredibile de azi din "Templul fotbalului românesc" 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (94)
1893300654086221
Daniel Stanciu  •  31 August 2018, 07:31

*** are probleme grave. Debiteaza numai prostii. Niciodata Sudul nu va veni sa sustina Fcsb.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

demolarii
demolarii  •  31 August 2018, 01:18
Postat de demolarii pe 31 August 2018, 01:18

Dar si Acum se poate numii Steaua. Monosodium. Sau Voluntari...

Erata: Steaua Mogosoaia sau Voluntari.

demolarii
demolarii  •  31 August 2018, 01:18

Dar si Acum se poate numii Steaua. Monosodium. Sau Voluntari...

Vezi toate comentariile (94)
Comentează