FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, dialog la TV cu Tolontan după ancheta începută azi de DNA în cazul "Firea-FCSB-Arena Națională": "Vă cer iertare în direct dacă nu e așa"

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 05 iulie 2018 12:22

 DNA a cerut documente despre felul în care Gabi Firea i-a dat clubului lui Gigi Becali întreținerea gazonului Arenei Naționale fără licitație! 

  • Procurorii au cerut atât clubului FCSB, cât și Primăriei Capitalei, actele referitoare la protocolul dezvăluit pe 18 iunie 2018 de către Gazeta Sporturilor.
  • Dosarul deschis de procurorii anticorupție poartă numărul 383/P/2018.

Intrat în direct la România TV, Gigi Becali a purtat un dialog prin telefon cu redactorul-șef al Gazetei Sporturilor, Cătălin Tolontan

Gigi Becali: Eu nu mă supăr pe dânsul pentru ce a scris. Nu știu dacă este adevărat, dar am auzit că el a făcut și plângere penală la DNA

Cătălin Tolontan: Nu este adevărat. Niciodată nu am amestecat meseria de jurnalist. În momentul în care scriem ceva, e treaba autorităților dacă urmăresc sau nu cazul mai departe. Jurnaliștii nu colaborează cu procurorii. 

Gigi Becali: Așa mi-a spus cineva. Vă cer iertare în direct dacă nu a fost așa. Atunci nu am nicio problemă. 

Gigi Becali: Încă ceva. A câștigat ceva Steaua în plus de când e Firea față de Oprescu? Ne-a făcut vreun favor cu Arena Națională?

Cătălin Tolontan: Da! Acordarea contractului prin lipsa licitației.

Gigi Becali: Bani, bani, la asta mă refer.

 Cătălin Tolontan: Favorul nu înseamnă doar bani.

Gigi Becali: Pe mine nu mă interesează alt avantaj în afara banilor. E vreo diferență? Vă legați ca râia de omul sănătos?

Cătălin Tolontan: Avantajul poate proveni și din următorul lucru. De exemplu, lucrați pentru baza privată cu aceeași firmă care face mentenanța la gazonul Arenei Naționale.

Gigi Becali: Eu le-am dat contractul? Lucrează acolo de 10 ani. I-am angajat eu că așa ne-am înțeles în 3.

Cătălin Tolontan: Nu scrie asta în protocol. Primăria v-a angajat pe dumneavoastră. Mai departe, nu avea primăria cum să dicteze pe cine să angajați.

Gigi Becali: Ne-am înțeles așa ca să scoatem calul din noroi. Acum vă legați de asta. Că de ce am scos calul de hățuri și nu l-am scos de coadă. Nu puteam juca daca nu făceam acel contract. Stadionul e făcut ca să joace echipele pe el. Oamenii au dat 200 de milioane din buget ca să jucăm, nu să să stăm și să vedem când facem licitațiile.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (52)
zorah
zorah  •  06 Iulie 2018, 18:00

Becali nu intelege ca aici nu e vorba de bani ci de faptul ca i s-a dat mentenanta stadionului fara licitatie pe baza faptului ca este nasul lui Firea-Pandele. Ne-am saturat de nasi , matuse, unchi, nepoti, veri si tot felul de nepotisme d-astea. In cazul de fata e vina Toapei si trebuie sa plateasca!

827404030670600
Takacs Gyorgy  •  06 Iulie 2018, 08:00

***,romani prosti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1783035395117551
Danut Bala  •  06 Iulie 2018, 02:32

*** rău, Tolontan! Ce nemernic...păi mai fu stadionul închis că n avea aviz ISU..***!! Vrei audiență..asta e..f***!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează