FOTBAL  »  Superliga  »  DOPAJ

Gigi Becali i-a ironizat pe cei de la Dinamo după „cazul cocaina”: „Dacă sapi groapa altuia, cazi singur în ea”

Gigi Becali (63)
Gigi Becali (63)

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 martie 2021 20:25 / Actualizat vineri, 12 martie 2021 21:02

Gigi Becali (63) i-a ironizat pe dinamoviști după ce Magaye Gueye (30) a fost prins dopat cu cocaină în urma controlului efectuat la „Derby de România” din optimile Cupei României, câștigat de trupa din Ștefan cel Mare cu 1-0.

Fanii din programul DDB au cerut public un control antidoping la partida cu FCSB din Cupa României. Dinamoviștii i-au suspectat pe cei de la FCSB că folosesc practici neortodoxe. Nicio cerere oficială nu a fost însă înaintată. O săptămână mai târziu, la meciul din Cupa României, Agenția Națională Antidoping a trimis din oficiu o echipă în Ștefan cel Mare, iar Magaye Gueye a fost singurul jucător al cărui test a ieșit pozitiv. De la Dinamo, în afara atacantului francez, au mai fost verificați Steliano Filip și Diego Fabbrini. Florin Tănase, Dragoș Nedelcu și Florinel Coman au fost fotbaliștii testați de la FCSB.

Gigi Becali: „Dacă sapi groapa altuia, cazi singur în ea”

„Dinamo cere antidoping că Steaua se droghează. Când s-a tras la sorți, dacă iei 10 jucători de la FCSB, trebuie să iei 10 și de la echipa adversă. Și l-a luat și pe ăla al lor (n.r. Magaye Gueye) și se drogase. Ați văzut cum face Dumnezeu? Dacă sapi groapa altuia, cazi singur în ea”, a declarat Gigi Becali la Realitatea Plus.

Mario Nicolae: „Tot ceea ce a ținut de Dinamo am respectat ca la carte”

Contactat de Gazeta Sporturilor, Mario Nicolae a confirmat că Magaye Gueye a fost chemat astăzi la Agenția Națională Anti-Doping și că Dinamo l-a pus în legătură cu un avocat: „I-am pus la dispoziție un avocat. Dinamo a făcut tot ceea ce trebuia. Eu am vorbit cu el ieri, mi-a zis că se prezintă. I-am recomandat un avocat foarte, foarte bun, mi-a spus că va vorbi cu el. Nu eram obligați să-i oferim un avocat, doar i-am oferit o alternativă.

Tot ceea ce a ținut de Dinamo, am respectat ca la carte. Nu era obligația noastră să meargă cineva cu el acolo. A zis că trebuia să facă o cerere. Așteptăm decizia finală de la ANAD, apoi vom lua deciziile ce se vor impune”, a spus managerul sportiv al lui Dinamo, în exclusivitate pentru GSP.ro.

VIDEO. Magaye Gueye, prins dopat cu cocaină la derby-ul Dinamo - FCSB! ANAD a înștiințat toate forurile

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Mutare-surpriză înainte de CSA Steaua - FCSB 2! Un fotbalist de la prima echipă va sta pe banca formației lui Gigi Becali

Dan Petrescu, antrenor la Sfântu Gheorghe? Cornel Șfaițer: „Am trecut printr-o perioadă grea, mai modestă din punct de vedere al jocului”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (41)
soarele.vostru.de.dupa.coltz
soarele.vostru.de.dupa.coltz  •  13 Martie 2021, 12:07

Gigi vezi sa nu cazi exact in freza aia scurta, ca mintea lui mi mi !

oumuamua
oumuamua  •  13 Martie 2021, 11:01
Postat de ilie.ceausescu pe 13 Martie 2021, 10:40

Gigi e un cracanat ce se vrea balerin! E Un *** al societatii actuale!

Da! Gigi e un *** apreciat de partea *** a poporului român!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

oumuamua
oumuamua  •  13 Martie 2021, 11:00
Postat de ilie.ceausescu pe 13 Martie 2021, 10:39

Asta nu e ironie! e pro sti e!! Fonfleu de cioban fara scoala! Gluma de autobaza!

Gigi spunea ca din cărți citeste doar pozele!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează