FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali se implică în scandalul cu banii de la Dinamo: „Ce demnitate?! Predă-te, mă!” » Propunerea lui pentru șefia „câinilor”: „Are șmecherie, se pricepe”

Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a comentat conflictul dintre Ovidiu Burcă (42 de ani) și elevii lui de la Dinamo.
Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a comentat conflictul dintre Ovidiu Burcă (42 de ani) și elevii lui de la Dinamo.

Articol de GSP - Publicat joi, 19 ianuarie 2023 22:02 / Actualizat joi, 19 ianuarie 2023 22:16

Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a comentat conflictul dintre Ovidiu Burcă (42 de ani) și elevii lui de la Dinamo. Omul de afaceri crede că Nicolae Badea (74 de ani) ar putea rezolva problemele „câinilor”.

Miercuri, Ovidiu Burcă a fost protagonistul unei conferințe controversate. Și-a criticat în termeni duri propriii jucători, acuzându-i: „Să le fie rușine! Au picat testul loialității!”, după ce aceștia au refuzat să se antreneze până nu-și primesc restanțele. 

La 24 de ore de când îi taxa pe elevii lui, în spațiul public a apărut o discuție purtată pe WhatsApp în care chiar Burcă își cerea drepturile salariile!

Gigi Becali a taxat comportamentului antrenorului dinamovist. 

Gigi Becali își vinde „jucăria” și anunță un nou investitor în fotbalul românesc: „Vrea jucători valoroși din străinătate, să facă o piață”
FCSB
Gigi Becali își vinde „jucăria” și anunță un nou investitor în fotbalul românesc: „Vrea jucători valoroși din străinătate, să facă o piață”

Gigi Becali: „Ce demnitate, mă?! Dați-le banii!”

„Eu nu sunt ca alți oameni. Mă predau când nu mai pot. Predă-te, mă, dacă nu mai poți! Se antrenează jucătorul, e normal să ceară banii. Ce demnitate, mă? Nu contează că e Dinamo, FCSB, PSG. Trebuia să îi dai omului banii!

La mine nu poate să apară asta. Eu când nu mai pot, recunosc. Nu pot să îmi bat joc de oameni. Să le zic să vină la mișto la antrenamente”, a spus Gigi Becali la „Digi Sport Special”. 

Gigi Becali, despre situația de la Dinamo

Dinamo este într-o situație imposibilă în acest moment. Planul de reorganizare modificat propus de Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, a fost pentru moment respins, iar între Zăvăleanu și Vlad Iacob, administratorul special, există un conflict deschis. Becali crede că Nicolae Badea s-ar descurca să „descurce ițele”. 

„Tot vorbiți de Dinamo de vreo două luni. Zăvăleanu trebuie să vă spună un lucru. La Dinamo sunt 7-8 milioane datorii. Să zică clar. Până nu vine o persoană care să dea 2-3 milioane de euro și să șteargă creanțele, nu se rezolvă nimic. În România se poate, legea insolvenței în România e un fel de hoție.

Așa am făcut și eu la alte firme. Nicolae Badea se pricepe la șmecheria asta. Dar probabil Zăvăleanu și ceilalți nu vor să vândă creanțele”, a comentat Becali, potrivit sursei citate 

VIDEO. Ovidiu Burcă își atacă jucătorii: „Să le fie rușine! Au distrus tot ce am construit”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

EXCLUSIV Au dreptate FRF și Burchel? » GSP a întrebat autoritățile statului dacă lui Pintilii și Croitoru li se va recunoaște carnetul de antrenor, iar răspunsurile sunt ferme!

OFICIAL CFR Cluj a cedat un fotbalist cu două titluri la un club din România aflat în colaps

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
doarinliga1
doarinliga1  •  20 Ianuarie 2023, 17:13
Postat de gicab pe 19 Ianuarie 2023, 22:55

Numai Dumnezeu știe la câți fotbaliști a plătit gg salarii doar după ce a fost obligat prin diverse hotărâri ale instantelor sportive

doar ca le-a platiti.voi nu ati platiti aproape niciodata nimic.

maradona79
maradona79  •  20 Ianuarie 2023, 11:53

Gigi este trimisul lui D-zeu pe Pamant. Are har.

Moshu.cu.sacul
Moshu.cu.sacul  •  20 Ianuarie 2023, 11:30
Postat de balotelli pe 20 Ianuarie 2023, 10:52

Moșule,... ori ai omis un "vrea" după 'auto-corect', ... ori acel "care" e cam în plus în întrebarea ta. Dacă greșesc, îmi cer scuze ... anticipat. :-)))

Dacă iei în calcul (doar) varianta scurtă / directă “De ce permiți telefonului mobil să facă mișto / să te ia peste picior?”, fără inserție subliminală (menită să amplifice caterinca sau, după caz, ironia), atunci formularea anterioară e corectă. Mulțumesc pentru intervenție! A, și nu uita, fii cu ochii pe mine!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează