FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, încă un dosar la Comisia de Disciplină! De ce s-a sesizat Federația

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 mai 2021 16:32 / Actualizat vineri, 14 mai 2021 16:32

Comisia de Disciplină a FRF a deschis un dosar cu privire la declarațiile date de Gigi Becali, după remiza cu Clinceni, scor 2-2. 

Gigi Becali s-a năpustit asupra oficialilor de la Academica Clinceni, la finalul remizei din runda cu numărul 7 din play-off. Patronul celor de la FCSB a declarat că fără el nu ar fi ajuns în Liga 1 și că are de recuperat o datorie de 400.000 de euro, apoi s-a luat și de antrenorul Ilie Poenaru. 

Gigi Becali, chemat la comisii

Federația Română de Fotbal, prin secretarul general Radu Vișan, s-a sesizat și are pe rol la Comisia de Disciplină un dosar cu numele lui Gigi Becali, tocmai pentru lucrurile spuse în legătură cu Academica Clinceni.

Gigi Becali este clientul favorit al Comisiei de Disciplină. Din cauza declarațiilor dure la adresa arbitrajului, în special a lui Istvan Kovacs, CCA și FRF au depus mai multe reclamații. În ședința susținută pe 5 mai au fost analizate nu mai puțin de 4 dosare cu numele patronului de la FCSB. O decizie în aceste spețe este așteptată pe 19 mai. 

Declarațiile care l-au adus pe Gigi Becali în atenția Comisiei de Disciplină

Normal, Clinceni este echipa mea și acum! La mine nu există blat. Cei de acolo nu mi-au dat banii. Trebuie să îmi dea 350-400.000 de euro! Am dat banii, am investit banii ăștia. Noi ne-am retras când promovat Academica, că nu era regulamentar să mai fim acolo, dar banii nu i-am luat. Tot spun că o să dea banii, dar nu i-au dat. Nu-i normal? Nu mi-a dat banii, 400.000 de euro. 

Asta e situația. CFR a bătut-o pe Clinceni mereu, iar cu noi a făcut egal și ne-a bătut. Echipa mea, cum ar veni, pe care am promovat-o eu... Problema e că ei au cam mers pe teren cu CFR Cluj. Cu noi și-au dat viața, cu CFR nu!Doar eu puteam să fac asta, să-mi fie învățare de minte.
- Gigi Becali

VIDEO Florin Manea: „Juventus s-a interesat de Octavian Popescu”

Citește și alte știri despre FCSB: 

EXCLUSIV „Dacă ia titlul, Toni Petrea va închide gura multor oameni!” » Argumentele în favoarea antrenorului de la FCSB + rolul lui Neubert la echipă

EXCLUSIV Sepsi - FCSB se joacă fără spectatori, chiar dacă autorităţile au dat liber: „Nu vindem bilete, nu punem sănătatea oamenilor în pericol!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  14 Mai 2021, 22:37

Și ce fac ăia cu dosarele? Că de șters la €ur cu ele nu-s bune că-s groase coperțile? Ce disciplină? Ce comisie?

189254898748309
Claude SH  •  14 Mai 2021, 20:24

Va spune iar ca el nu are nicio legătură cu echipa, ca patron e altcineva, ca a dat sumele acelea ca persoana fizica sau prin interpuși. Dar atunci e o alta problema, cum ai scos din club cele 10 milioane din transferul lui Man?

parpalache
parpalache  •  14 Mai 2021, 20:07

Care comisie de disciplina?Cea prezidata de Lutzu?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close