FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FC BOTOȘANI 2-2

Gigi Becali, după ce Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa: „Doamne ferește! Cum să bată o femeie un bărbat?” + ce spune Dumitru Dragomir: „Dacă nu e gelozie, s-au bătut pe lovele”

Gigi Becali și Anamaria Prodan
Gigi Becali și Anamaria Prodan

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iulie 2019 12:56

Anamaria Prodan și Dan Alexa, antrenorul Astrei, s-au contrat dur după Astra - FC Botoșani 2-2, impresara lovindu-l pe tehnician cu pumnul în față.

Gigi Becali, patronul FCSB și un apropiat al impresarului Anamaria Prodan, a comentat cearta dintre soția lui Reghecampf și Dan Alexa și a spus că nu este de acord cu ce a făcut agentul.

„Așa ceva nu se poate comenta. Ce o fi fost între ei, acolo, numai ei știu. Ce să spun eu? Dar, Doamne ferește! O femeie să bată un bărbat? Ce să mai comentez?”, a declarat Gigi Becali pentru Cancan.

VIDEO Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul în față pe Dan Alexa, imediat după Astra - Botoșani 2-2 » Motivul e incredibil

Dumitru Dragomir: „Dacă nu a fost gelozie, s-au bătut pentru lovele”

Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, a vorbit și despre scandalul dintre cei doi.

„Nu mă bag în intimităţile fiecăruia. Mai ales că, dacă e vorba de gelozie, face parte din omenie. Numai fraierii nu sunt geloşi! Iar dacă nu a fost gelozie, s-au bătut pe lovele. Atunci, să le fie de bine. Pentru bani s-au bătut împăraţi, regi.”, a declarat Dragomir potrivit Adevărul.

Citește și:

Anamaria Prodan și Dan Alexa s-au întâlnit iarăși azi dimineață. Ce s-a întâmplat la mall

Anamaria Prodan a oferit primele explicații pentru lovitura aplicată lui Dan Alexa: „Am avut o discuție despre două transferuri mai nereușite. Atât”:)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  14 Iulie 2019, 16:47

asmutiti ba, haterii prostalai, nu vedeti ca n-aveti trafic? trimiteti macar aia di redactie, cu batu prin gard

Vezi toate comentariile (1)
Comentează