FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI - STEAUA 0-0, ASA - OŢELUL 1-2

Gigi Becali, după încă un titlu cîştigat de Steaua: "Astăzi sînt triumfător! Rădoi va fi noul antrenor" » Unde pleacă Gâlcă

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2015 22:58

Steaua a cîştigat al treilea tilul consecutiv, iar patronul Gigi Becali a vorbit despre noul sezon şi despre viitorul antrenor.

"Ieri eram la Jilava, iar astăzi sînt triumfător. După meci a fost o refulare. Este o mare bucurie. Mereu eram îngenuncheat, iar acum sînt pe cai mari", a spus Becali la televiziunea sportro, după meci.

Patronul Stelei a vorbit şi despre transferurile pentru noul sezon şi numirea lui Rădoi ca antrenor.

"Mi-a spus cineva că Gâlcă şi-a negociat un contract în Arabia. Asta e, să îi dea Dumnezeu sănătate. Am jucat împreună şi am cîştigat împreună.

Mirel Rădoi va fi antrenorul Stelei şi gata. Fac 5-6 transferuri pentru Champions League şi aia e", a adăugat Becali.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (97)
966831653341475
Marius Bran  •  30 Mai 2015, 08:12

Să-l lăsăm să se pregătească de Liga Campionilor. Alături de insolvenți și retrogradați.

10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  29 Mai 2015, 13:23

numai jilava?! câtă lipsă de recunoştinţă pentru ospitalitatea de la Poarta Albă!... dacă la Iaşi a fost 0:0, aseară, dosarul Avicola Iaşi îl va trimite pe fericitul patron-oier înapoi, în spatele gratiilor.

redarrow
redarrow  •  29 Mai 2015, 10:49
Postat de becalistar pe 29 Mai 2015, 10:06

nu prea vad cum sa ia U Cluj cupa fiind in B sa joace preliminarii in europa chiar daca ei sunt chiar la 50 de ani de la singurul lor trofeu cupa din 65. ///in alta ordine de idei FOOTBALL CLUB STAR BUCHAREST - NEW STAR NINE POINTS - STEAUA NOUA CU NOUA COLTURI - BUCHAREST STAR (BUCHARESTER) Bucharest sa se cheme echipa la fel ca Milan care are denumire numele orasului in engleza, sau Bucharester, Bucuresti si Bucharest au 9 litere la fel si Rosu+negru=9 litere, daca CSA au castigat culorile este foarte bine ca FCSB sa adopte rosu negru, ar fi super o echipa Bucharest in rosu si negru. STEAUA NOUA CU NOUA COLTURI - e cel mai usor de desenat, faci un cerc apoi un triungi echilateral pe el, imparti apoi cele 3 arce in alte 3 arce, Unesti apoi punctele astfel incat sa obtii alte 2 trunghiuri si fiecare latura de trunghi sa corespunda a 3 arce mici de pe cerc. Se face de oricine, relativ la fel de usor ca steaua cu 5 colturi, steaua cu 8 colturi nu se poate desena de orcine si nu va fi populara.

etnobotanicele astea...

Vezi toate comentariile (97)
Comentează