FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, exasperat în direct la TV: „Lasă-mă în pace! Cu tine nu o scot la capăt”

Gigi Becali (63 de ani) anunță că momentul în care se va retrage din viața publică este aproape. Finanțatorul celor de la FCSB a avut un schimb tensionat de replici la „Realitatea Sportivă”.
Gigi Becali (63 de ani) anunță că momentul în care se va retrage din viața publică este aproape. Finanțatorul celor de la FCSB a avut un schimb tensionat de replici la „Realitatea Sportivă”.

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 august 2021 18:57 / Actualizat duminica, 01 august 2021 19:10

Gigi Becali (63 de ani) a avut un schimb tensionat de replici în această seară, în direct la „Realitatea Sportivă”. 

Gigi Becali consideră că FCSB a fost persecutată de autorități în ultimii ani, prin pierderea dreptului de folosire al numelui Steaua și prin faptul că formația sa a fost nevoită să schimbe frecvent stadioanele. 

Gigi Becali, enervat la TV: „Lasă-mă! Cu tine nu o scot la capăt”

Intrat în direct prin telefon, Gigi Becali încerca să contureze o nouă imagine a clubului pe care îl conduce. Discuția din platoul Realitatea TV a ajuns însă la anul 2008 și la celebrul „Dosar Valiza”, în urma căruia omul de afaceri a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare. 

Becali a exclamat: „Niciodată nu a fost ceva ilegal! Premierea nu este ilegală niciodată!”. Replica a venit de la jurnalistul Florin Caramavrov, prezent în studio: „Atunci de ce ați făcut închisoare?”. 

Becali a încercat să justifice decizia pe seama unei erori a justiției, apoi a cedat: „Cu tine nu o scot la capăt. Lasă-mă în pace!”. 

Gigi Becali: „Cât de curând o să vedeți încă o fază în viața mea”

Chestionat în continuare despre aspecte delicate, precum implicarea la echipă sau prețul pe care vrea să îl obțină în schimbul lui Ovidiu Moruțan, Gigi Becali a anunțat că urmează o nouă etapă în viața lui, în care nu va mai interveni în emisiuni. 

„Cât de curând o să vedeți încă o fază în viața mea. O să vă zic, «luați și vorbiți cu alții». Eu îmi văd de treaba mea, de familia mea. Asta e o afacere. Voi ziceți că nu e Steaua. Să fiți sănătoși! Am aproape 64 de ani. Până mor, eu voi conduce tot. Dar asta nu înseamnă că trebuie să vorbesc mereu. Și la 90 de ani, tot eu comand. Eu fac schimbările”, a concluzionat Becali. 

VIDEO A pus tunurile pe Becali: „Se învârte ca o bicicletă fără lanț! E înconjurat de așa ziși specialiști care îi spun tâmpenii”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

EXCLUSIV Dezvăluiri incredibile » Cum l-a furat Gigi Becali pe Andrei Vlad: datorie achitată la cămătari!

Răstunare de situație în cazul lui Andrei Vlad! Becali, EXCLUSIV pentru GSP.ro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (56)
leu.mr
leu.mr  •  02 August 2021, 09:33

Cine l-a creat pe Becali? Voi, presa !

kuba
kuba  •  02 August 2021, 09:21

Guguștiucii gigisti sunt la fel de naivi ca stăpânul lor oijerul! Europa, România și tot mapamondul știu ca taraba din Berceni nu este Steaua!

charlie
charlie  •  01 August 2021, 22:53
Postat de steaua.inseamna.csa pe 01 August 2021, 20:11

Cum ba așa ceva!? Sa fii fcbist, adică prostul proștilor, și sa deschizi pliscul in fata altora!? Și nu, nu sunt tac’tu sa te fi făcut prost, ăla nu e “meritul” meu! :-))) Ia vezi, câte comentarii am io pe zi, câte tu!? :-)))) Suferă in continuare, cu cat suferi mai mult cu atât bucuria noastră e mai mare! :-))))

Puteți sa scrieți milioane de comentarii! Tu și aia trei patru care dormiți pe tastatura. FCSB nu e Steaua. DAR NICI CSA! BA MAI RAU, VOI SUNTETI O CLONA CARE A CUMPARAT O ECHIPA CI TOTUL CA SA POATA JUCA IN DIVIZIA A PATRA . Deci baga comentarii! Mai aveți mult pana departe. O sa va vina rândul sa ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează