FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali face ordine la FCSB: „Credeți că moare apărarea fără Planic? Am înlocuitor!”

Gigi Becali face ordine la FCSB
Gigi Becali face ordine la FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 aprilie 2020 14:15

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, nu intră în panică după ce fundașul central Bogdan Planic (28 de ani), titularul ultimelor sezoane, i-a transmis că nu e de acord cu înjumătățirea salariului.

Ultimele declarații ale lui Becali nu lasă loc de interpretări. Patronul FCSB pare dispus să renunțe la Planic, argumentând că are deja un înlocuitor în propria curte, în numele lui Andrei Miron. 

”Credeți că moare apărarea fără Planic? Că o să începem campionatul peste o lună, două sau trei tot o să găsim noi un înlocuitor. 

Îl am pe Andrei Miron și o să mă bazez pe el, dacă nu o să reușim să îl aducem pe Chindriș”, a declarat George Becali, potrivit Prosport.

Vine Andrei Chindriș la FCSB?

Latifundiarul a dat detalii despre posibilitatea de a-l aduce de la FC Botoșani și pe Andrei Chindriș, o mai veche țintă a acestuia

„O să fie greu să îl mai aduc pe Chindriș pentru că Iftime ține la preț, iar eu nu mai sunt dispus să bag bani mulți în transferuri în plină criză financiară. 

Păi jucătorii ce vor spune de mine atunci? Că lor le reduc salariile, dar am peste 1 milion de euro să dau pe Chindriș, atât cât o cere Iftime pe el, corect? Dar oricum nu o să îi dea nimeni lui Iftime 1.500.000 de euro pe criza asta. O să vedeți voi!” - Gigi Becali

900.000 de euroe cota de piață a lui Andrei Chindriș, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de

FCSB / Bogdan Planic, negocieri dure cu Gigi Becali

Sârbul Bogdan Planic a rămas singurul care n-a cedat în negocieri, nu a semnat pentru înjumătățirea salariului la FCSB, măcar pentru moment. 

Stoperului îi expiră oricum contractul la 30 iunie, așa că își permite să negocieze mai dur.

Cum de rezistă Planic în negocierea în care colegii lui au cedat? Agentul sârbului, Zvonko Milojkovici, a explicat care a fost sfatul pe care i l-a transmis jucătorului: "Legal, nu există nicio bază pentru micșorarea salariilor. Dacă Planic acceptă să renunțe la banii lui, foarte bine! El alege, eu nu pot să mă opun. I-am explicat doar că banii din contract sunt ai lui, face cu ei ce crede el".

VIDEO. Valeriu Iftime, secrete despre negocierile cu Becali: „Are mirosul banilor”

Citește și alte știri despre FCSB:

Doar Bogdan Planic nu cedează în fața lui Gigi Becali » Cum rezistă sârbul la negocieri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
noname999
noname999  •  05 Aprilie 2020, 22:45
Postat de emil1986 pe 05 Aprilie 2020, 19:17

gikiewicz93500, Gigione stie valoarea banilor, stie ca banii nemunciti nu se pot da asa aiurea, iar fotbalistii acum someaza, nu produc nimic. Asa ca f. bine a facut. Le da jumatate de contract, adica 5, 7, 7 mii. Altii, Negoita la mimamo de exemplu, le da 400 de euro la fiecare in parte. Toate echipele din lumea asta , fie ele si cu banii f.f. multi, asa cum sunt, Juve sau Barca u redus salariile. Asa ca nu mai abera.

Sigur ca gigi stie valoarea banilor. Tocmai a furat statul roman cu 60 milioane euro, sclavete ratat.

emil1986
emil1986  •  05 Aprilie 2020, 19:17

gikiewicz93500, Gigione stie valoarea banilor, stie ca banii nemunciti nu se pot da asa aiurea, iar fotbalistii acum someaza, nu produc nimic. Asa ca f. bine a facut. Le da jumatate de contract, adica 5, 7, 7 mii. Altii, Negoita la mimamo de exemplu, le da 400 de euro la fiecare in parte. Toate echipele din lumea asta , fie ele si cu banii f.f. multi, asa cum sunt, Juve sau Barca u redus salariile. Asa ca nu mai abera.

gikiewicz93500
gikiewicz93500  •  05 Aprilie 2020, 19:00
Postat de emil1986 pe 05 Aprilie 2020, 18:50

Esti idiit tata si mai si semnalizezi. Unde sunt bani, si Gigioane are suficient de multi, nu poate veni falimentul. Vitan Barzestiul, in care Negoita nu mai vrea sa bage bani, clona FC R, care cu siguranta nu va mai beneficia de bani de la bugetul local, CSA, alta clona finantata cu bani publici, voi astia veti avea mari probleme, iar falimentul/desfiinatrea va bate la usa.

da ba, de bani multi ce are reduce salarii la cateva zile decand s-a intrerupt campionatul, n-a platit banii danezilor pe petre, cand nu era inca pandemia ca sa nu mai zic de banii lui gikiewicz. manuel al saptelea, lasa galagia ca te agiti degeaba mai ales cand chiar el a declarat ca inchide taraba din lipsa de fonduri. ba, emaile, ce gigist esti tu daca nu citesti si mai ales nu iei in seama ce decalara stapanul gigi?

Vezi toate comentariile (40)
Comentează
Close