FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

De ce se bucură Gigi Becali că Adrian Mititelu a revenit în Liga 1: „Abia aștept!”

FC U Craiova 1948 a promovat în Liga 1, la finalul unui sezon dominant. Gigi Becali se bucură pentru fostul său rival, Adrian Mititelu.
FC U Craiova 1948 a promovat în Liga 1, la finalul unui sezon dominant. Gigi Becali se bucură pentru fostul său rival, Adrian Mititelu.

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 mai 2021 19:57 / Actualizat duminica, 16 mai 2021 20:45

FC U Craiova 1948 a promovat în Liga 1, la finalul unui sezon dominant. Gigi Becali se bucură pentru fostul său rival, Adrian Mititelu. 

FC U Craiova 1948, avându-l acum șef pe Adrian Mititelu Jr., a obținut promovarea matematică în Liga 1, cu două etape rămase de disputat din actuala stagiune. Gigi Becali e nostalgic după înfruntările din deceniul trecut, cu formațiile patronate de Copos, Badea sau Marian Iancu, și vede cu ochi buni revenirea unui om „din generația lui”.

Gigi Becali, încântat de promovarea lui FC U Craiova: „Mititelu a dat continuitate”

„Mititelu a dat continuitate Universității Craiova. Abia aștept să ne batem din nou în campionat. Chiar dacă Adrian e cu câțiva ani mai mic ca mine, totuși el este din generația mea. El a rămas cam singurul de pe atunci cu care eu mă luptam. Sper să iasă de la închisoare. Și erau Copos, Iancu, Porumboiu, Bucșaru, Paszkany, Borcea, Badea… 

Mă refer la patronii cu care eu mă luptam în Liga 1 acum peste zece ani. Vorbeam cu Adrian la telefon ore întregi, iar el îmi spunea mereu că vrea să mă bată meci de meci. Zici că parcă eu eram Dinamo pentru ei, nu Steaua. 

Bravo lui! A început un proiect de la zero și a reușit. Omul ăsta a băgat milioane de euro în fotbal, iar banii ăia de pe Mihai Costea nu i-a luat el acasă și s-a dus prin în vacanțe cu ei. Omul ăsta și-a plătit angajații și nu a furat niciun leu. Nu a fost vinovat. Dar așa este în România, dacă bagi bani în fotbal te duci la pușcărie”, a declarat Gigi Becali, conform Editie.ro.

VIDEO Se bucură de promovarea lui FC U Craiova: „Dumnezeu a făcut dreptate! Promovarea i se datorează lui Mititelu”

Citește și alte știri despre Sepsi - FCSB: 

Uite de ce nu-l mai vrea Gigi Becali pe Andrei Vlad titular!

Sepsi, primă uriașă pentru meciul cu FCSB » Cât ar încasa covăsnenii în cazul unei victorii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
stefan..
stefan..  •  16 Mai 2021, 21:07

Echipa lui Mititelu a fost satelitul lui Gigi Becali. Si probabil tot asa va fi. De-asta se bucura ciobanul. Încă un satelit.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează