FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali, dispus să facă pace cu CSA Steaua: „Ar fi posibil dacă îl schimbă pe Dîncu, care e de la SRI, și vine unul de la PSD, unde sunt înțelepți”

Articol de GSP - Publicat marti, 09 august 2022 11:50 / Actualizat marti, 09 august 2022 13:36

Gigi Becali, patronul FCSB, spune că există o șansă să ajungă la un acord cu CSA Steaua.

Formația „militară” va debuta azi în noul sezon din Liga 2, dar nu are nici acum drept de promovare. 

Aflat în proces cu Armata, Gigi Becali i-a criticat pe șefii CSA Steaua și spune că ar putea ajunge la un acord cu Ministerul Apărării Naționale. Cu o singură condiție: Vasile Dîncu să fie schimbat din Guvern.

Gigi Becali mai pregătește 4 transferuri la FCSB » Ce trebuie să se întâmple
FCSB
Gigi Becali mai pregătește 4 transferuri la FCSB » Ce trebuie să se întâmple

Gigi Becali, dispus să ajungă la un acord cu CSA Steaua

„Ai făcut o echipă care știi că nu poate promova și îi dai buget de 2 milioane de euro pe an, din banii statului. După aceea, dacă vrei s-o dai, nu mai poți.

Ei nu mai au ce face acum. S-au încurcat ca puiul în lână. Ei ar vrea să scape de ea, dar nu pot. Dacă o desființează, lumea va spune «De ce ai dat 10 milioane de euro până acum?». Și nici nu o pot da gratuit. Trebuie să există o Hotărâre de Guvern și să fie o licitație. Pentru a da marca Steaua trebuie licitație. 

Sunt încurcați și nimeni nu au are ce să facă. Nimeni nu vrea să ia o decizie pentru că ar fi abuz în serviciu. Și marca Steaua trebuie scoasă la licitație. Nu au cum să iasă din asta. Nu există cale legală pentru a ieși din încurcătură.

Dacă-l schimbă pe Dîncu și vine unul de la PSD, ar fi o șansă (n.r. - să ajungă la un acord cu CSA). La PSD sunt cei mai înțelepți, sunt români cuminți. Dîncu e de la SRI, nu PSD.

Așa ar putea scăpa de o răspundere. Nu au ieșire. Singura lor ieșire e Becali. Ar spune că ne-am împăcat. Și așa ar avea probleme. Lumea ar spune «De ce ai cheltuit 10 milioane de euro?»”, a spus Becali la ProArena.

VIDEO Totul despre FCSB - Dunajksa Streda

Citește și: 

FCSB n-ar trebui să aibă emoții la returul cu Dunajska » Ce spune statistica înaintea returului de pe Arena Națională

Vești proaste despre starea de sănătate a unui titular de la FCSB: „Sunt şanse foarte mari să aibă ligamentele rupte”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
istet10
istet10  •  09 August 2022, 20:47
Postat de catalynn pe 09 August 2022, 16:20

Iarăși bai subiectul asta obosit!? Nu are ce “împăcare” sa mai existe intre FC fcsb si CSA Steaua, chiar dacă cele doua cluburi s-ar iubi la infinit si vine premier Mache nu Ciolacu tot doua entități complet separate rămân. Mai mult, dacă ne-a jjijji chiar decide sa iasă din fotbal si pur si simplu îl suna pe Talpan: “Bre, va cedez vouă clubul, nu am pretenții de niciun fel dar încetați orice alta acțiune in Instanța!” tot degeaba, pot cel mult prelua lotul de jucatori, baza din Berceni, autocarul si ce alte bunuri mobile sau imobile se găsesc in proprietatea FC fcsb, însă nici așa Steaua nu ar fi FC fcsb sau invers, mai exact nu se vor putea “suda” palmaresurile, ci se va merge înainte ori ca FC fcsb ori ca Steaua. Dar încă odată ne-a jjijji demonstrează ca nu a preluat niciodată Steaua. Spune așa: “ Trebuie să există o Hotărâre de Guvern și să fie o licitație. Pentru a da marca Steaua trebuie licitație. ” OK! Legea nu s-a schimbat cu nimic, și acum 20 de ani erau fix aceleași cerințe. Știe vreun fcsbist din ăsta ‘telijent de moare prin ce hotărâre de guvern a înstrăinat MApN Steaua in 2003 către ne-a jjijji!? Dar licitația pt marca!? Cu cat și-a adjudecat-o ne-a jjijji de 11 ani a susținut ca ii aparține și e Justiția corupta!? :-)))

Becali nu a obtinut marca. Bun. Dar ce a facut armata cand asta a folosit-o incorect? Mai mult ii inchiria si stadionul sa joace echipa cu numele Steaua! Ca prejudiciul trebuia constata imedita si luate masuri pt recuperarea sa. Dar nimeni nu a facut nimic pana cand Piturca l-a trezit pe Talpan. Cum de Talapan nu a solicitat ministrului sa sesizeze parchetul pt neglijenta in serviciu? Din nefericire Becali ar compromite prin atitudinea lui, prin obiectivele lui (bani nu performanta) numele Steaua. Dar in acelasi timp armata, a bagat echipa intr-o fundatura. Si prostii spera la moficarea legii pt iesirea din incurcatura. Ce parlamentari ar vota asa ceva? Credeti ca Johannis ar promulga fara discutii o asa lege, acum cand militarii sunt nemultumiti de solde sa aprobe ca din bugetul ministerului sa fie platiti unii care alearga dupa o minge? Nu-si bat politicienii cuie in talpa.

istet10
istet10  •  09 August 2022, 20:32
Postat de Rapid1923 pe 09 August 2022, 17:28

Cat de mult sa visezi sa ei baza din ghencea,cu terenurile limitrofe,cu generali si colonei cu unitati militare care sa-l ajute la condus ***. Sa vezi tot corpul de generali si colonei aliniati , care ii dau raportul lui gigi insotit de gheorghe mustata. Ce scenariu este in capul lui sa scape de ministrul VASILE DANCU. poate DANCU ARE UN ACCIDENT ?!.Sa numeasca el un ministru DICA sau MM. Celor de la armata le este imposibil sa dea un ordin si il asteapta pe MESIA seful de *** sa faca lumina. Cati bani ar face el, ei daca ar ALIPI ARMATA LA ***. Se coace o mare afacere pt gigi si ai lui HIENE

Ceva este in neregula cu meniul tau.

Justunfan
Justunfan  •  09 August 2022, 19:50

Asta e pofta ce-am poftit. Toti haterii s-au trezit. Domnule *** imi faci ziua mai frumoasa cand te vad in chinuri incercand sa ne explici aceleasi baliverne sinnu faci altceva decat sa te ataci...Vezi ca jucati prima etapa in Superliga, si voi si Dinamo, doar stim ca tu mereu ai dreptate:))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează