FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Vești proaste despre starea de sănătate a unui titular de la FCSB: „Sunt şanse foarte mari să aibă ligamentele rupte”

Ovidiu Popescu, suspect de ruptură de ligamente
Foto: Imago +5   FOTO
Ovidiu Popescu, suspect de ruptură de ligamente Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 08 august 2022 21:10 / Actualizat luni, 08 august 2022 22:22

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a vorbit despre starea de sănătate a lui Ovidiu Popescu (28), accidentat la genunchi în meciul CS Mioveni - FCSB, terminat la egalitate, scor 1-1. 

Mihai Stoica a dezvăluit că există o posibilitate mare ca Popescu să aibă ligamentele rupte, fotbalistul urmând a face în scurt timp un RMN. 

„Încă n-a făcut RMN, dar în cel mai fericit caz e o entorsă gravă de genunchi. E o posibilitate foarte mare să aibă ligamentele rupte, pentru că el nu mai putea să calce deloc. A auzit şi trosnitură şi durere foarte mare. 

El are musculatura foarte bine dezvoltată. Şi-a rupt ligamentele şi a alergat, pentru că avea coapsele foarte puternice. Pare cam greu de crezut că nu sunt şi ligamentele rupte. El a mai avut chiar la genunchiul acesta (n.r. ligamentele rupte)... la el dacă s-a rupt, nu s-a rupt ligamentul lui, cu care s-a născut”, a declarat Mihai Stoica potrivit Orange Sport. 

Dacă scenariul cel mai negru se adeverește, Popescu ar deveni indisponibil până în luna martie a anului viitor, așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat imediat după meciul dintre CS Mioveni și FCSB.

Ovidiu Popescu, accidentare în CS Mioveni - FCSB

Ovidiu Popescu, omul bun la toate la FCSB, a fost integralist în ultimele 5 partide. Sâmbătă, la Mioveni, a rezistat pe teren doar 26 de minute, din cauza unei accidentări la genunchiul stâng. 

+29 FOTO

În minutul 26, Ovidiu Popescu, fundaș dreapta al roș-albaștrilor, a încercat să se țină după Vlad Pop. 

La un moment dat, fotbalistul vicecampioanei a renunțat la sprint, ducând mâna la genunchiul stâng. S-a prăbușit pe gazon, strigând de durere. Pop a reușit să centreze, iar Ionuț Balaur a marcat, ajutat și de o deviere a lui Adrian Șut. 

+1 FOTO

Ovidiu Popescu nu a mai putut continua partida. A fost ajutat de oamenii din staff să se îndrepte către vestiare. În locul lui, Nicolae Dică l-a trimis pe Denis Haruț.

Vești proaste despre starea de sănătate a unui titular de la FCSB: „Sunt şanse foarte mari să aibă ligamentele rupte”
Ovidiu Popescu, accidentat în CS Mioveni - FCSB

VIDEO cu momentul accidentării lui Ovidiu Popescu

Tot ce trebuie să știi înainte de FCSB - Dunajska Streda

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

WOW! Mititelu a primit o ofertă de două milioane de euro pentru un titular: „Nu o să vadă vreodată Gigi Becali așa ceva”

Driblează interdicția UEFA » Ce va face galeria celor de la FCSB la meciul cu Dunajska Streda: „Trebuie să fim atenți!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (6)
tataika
tataika  •  09 August 2022, 07:29
Postat de catalynn pe 08 August 2022, 22:23

Foarte trist, pt un sportiv poate însemna finalul carierei … Pe acest om l-au ajuns blestemele adresate clubului la care evoluează, pur și simplu “s-a rupt” din nimic, nu a fost accidentat de un adversar, ghinion curat! :-((( Orice lucru rău se întâmpla la FC fcsb bucura o Românie întreaga, însă omului Ovidiu Popescu ii doresc multă sănătate și recuperare ușoară, apoi sa plece cât mai rapid de la FC fcsb! :-)))

Ai grija ce-ti doresti...

johny2003
johny2003  •  09 August 2022, 01:32

Mare noroc avem noi cu espertu memeu, om cu facultate, care ne lumineaza si noua cititorilor umili mintea! Multumim gesepepunctro! Ce ne-am face noi fara el?!?

gimiskutze
gimiskutze  •  08 August 2022, 22:29

si uite asa a murit speranta :) Am mai avut talente si dupa o accidentare au disparut. Poate ma insel dar vedem la anul si dupa!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează