FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Prima reacție a lui Gigi Becali după ce a rezolvat al 5-lea transfer al verii: „M-am interesat la un antrenor de națională”

Andrei Dumiter
Andrei Dumiter

Articol de - Publicat miercuri, 21 iulie 2021 12:00 / Actualizat miercuri, 21 iulie 2021 13:26

Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul de la FCSB, a explicat pentru GSP.ro cum a reluat „pista” Andrei Dumiter (22). 

  • FCSB i-a transferat în această vară pe Andrei Cordea, Stipe Vucur, Alexandru Crețu, Zdenek Ondrasek și Andrei Dumiter.

Vicecampioana României s-a înțeles cu Sepsi OSK pentru transferul lui Andrei Dumiter, în schimbul căruia Gigi Becali va plăti 350.000 euro. În plus, covăsnenii păstrează 20% din drepturile tânărului jucător de atac. Jucătorul urmează să semneze astăzi, după cum GSP.ro v-a informat.

Gigi Becali, despre transferul lui Andrei Dumiter: „M-am interesat la un antrenor de națională”

Gigi Becali a explicat pentru GSP.ro cum a reluat „pista” Dumiter, care părea închisă la un moment dat, după ce jucătorul refuzase inițial propunerea roș-albaștrilor. 

„Ne-a contactat impresarul lui Dumiter. Mi-a spus că a revenit Dumiter asupra deciziei, ne-a întrebat «vreți să îl luați?» Am zis «da», și gata. Tot condițiile alea, contractele erau deja făcute, rămâne doar să le semnăm”,  a declarat latifundiarul. 

Ulterior, Becali a completat la Pro X: 

„Nu mai iau niciodată jucători decât dacă îi văd eu în campionatul intern. Un „Ondrasek” îl mai iau doar dacă văd eu că a jucat 5-6 luni la Gaz Metan, la Iași. De la echipe din România, atât! Pe Dumiter l-am văzut eu, m-am interesat și la un antrenor de echipa națională. 

Mi-a zis că e puternic, că ne ajută. E tânăr, de perspectivă. Chiar dacă nu se mulează acum, aștepți, că are 22 de ani. I-am făcut contract pe 2 ani + alți 3 (n.r. - un al doilea contract, care va fi semnat în funcție de evoluțiile fotbalistului)”. 

Citește mai multe știri despre FCSB:

Semne de întrebare după ultimul transfer efectuat de FCSB: „De ce a vrut să scape Sepsi de el?”

Absență grea pentru FCSB » Olaru ratează meciurile din Conference League și derby-ul din Liga 1!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează