FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, o nouă ieșire la adresa lui Edi Iordănescu: „De ce să îi dau jumătate de milion de euro?”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 noiembrie 2021 17:11 / Actualizat sambata, 13 noiembrie 2021 17:45

Gigi Becali (63 de ani), patronul celor de la FCSB a revenit cu o nouă declarație la adresa lui Edi Iordănescu, antrenorul echipei.

Finanțatorul roș-albaștrilor, Gigi Becali, a continuat discursul critic asupra jocului echipei din mandatul lui Edi Iordănescu, dar precizează că nu are de gând să-l concedieze pe tehnician și să îi dea cei 500.000 de euro prevăzuți în contract, urmând să aștepte până la vară, când lui Edi îi expiră înțelegerea.

Gigi Becali nu se mai oprește: „Credea că a venit la FCSB să-l laude crainicul?” + „Îmi închide vreodată Edi gura?”
FCSB
Gigi Becali nu se mai oprește: „Credea că a venit la FCSB să-l laude crainicul?” + „Îmi închide vreodată Edi gura?”

Gigi Becali: „Dacă nu-mi plăcea Edi, v-aș fi spus de azi că pleacă”

„Să presupunem că nu mi-ar mai plăcea ce face Edi. V-aș fi spus de azi că pleacă. Dar de ce să-i dau jumătate de milion de euro? Nu mai bine mai stau câteva luni și gata? Eu nu am mințit niciodată! Dacă aș fi avut acea discuție cu Edi v-aș fi spus. Dar, eu nu am discutat nimic cu el. 

Aaaa, că nu-mi place jocul echipei, asta e clar. Dar, nu am dat vina pe Edi. Am avut probleme de lot, cu accidentările, dar distanța față de CFR este cea care este. 

Dacă Edi va câștiga titlul? Nu o să mai zic nimic atunci, va însemna că ați avut voi dreptate, nu eu. La FCSB nu se va schimba antrenorul cel puțin până la vară”, a declarat Gigi Becali potrivit digisport.ro.

Fanii FCSB amenință: „Dacă pleacă Edi, doar pe Gigi Becali îl acceptăm ca antrenor”

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, galeria FCSB, a comentat situația de la echipă, în direct la radio, și l-a ironizat pe patronul Gigi Becali, transmițându-i un același timp un mesaj amenințător.

„Edi e supărat pentru că s-a intervenit asupra lui. Dacă se întâmplă ceea ce nu trebuie să se întâmple, din momentul acela și noi, cei din Peluza Nord, vom avea reacții foarte urâte. Mai ales dacă revine la vechea strategie. Dacă Gigi îi desface contractul lui Edi, intrăm noi, fanii, în ecuație! 

Din momentul acela, noi ne dorim ca antrenor să vină domnul Becali. Să antreneze și să facă el echipa. Noi vom lua o hotărâre. Nu are cine să mai semneze cu noi. Vom permite doar un antrenor, pe Gigi Becali. Noi nu vom mai accepta nimic! Punct! Atât timp cât noi am închis ochii timp de 5-6 ani și am renunțat la conflicte... 

Totul a mers perfect până acum. Să dea Dumnezeu să fie doar o chestie de orgoliu și să înceteze. Poziția noastră e fermă: nu mai permitem niciun antrenor! Poate să vină oricine”, a spus Gheorghe Mustață la Radio Sport 1.

Citește alte știri din Liga 1:

A scris istorie în tricoul roș-albastru, dar recunoaște după mulți ani: „N-am vrut la Steaua! M-am simțit prost când Gigi m-a pus căpitan”

De ce s-a supărat Gigi pe Iordănescu » Victor Pițurcă: „Nu mai primește telefoane de felicitare cu «Bravo, patroane!»”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
ticbis_s
ticbis_s  •  13 Noiembrie 2021, 21:57
Postat de steaua.inseamna.csa pe 13 Noiembrie 2021, 20:12

E clar pt oricine ca ne-a jjijji își introduce întregul in ecuația lui Mustață … :-)))

Ecuatia lui Talpan este cu mai multe necunoscute....:-)))

vasileroaita
vasileroaita  •  13 Noiembrie 2021, 21:50
Postat de napoli01 pe 13 Noiembrie 2021, 21:06

Pe gigi putem sa il criticam pentru multe lucruri pe care le face dar nu il putem suspecta ca este prost. Altfel nu le lua steaua lui paunescu si piturca. Diplomat, cum nu ii sta in fire, el spune ca Dumnezeu l-a ajutat sa castige mai multe meciuri la rand in ultimul timp si nu jocul prestat de echipa sa. Are dreptate cand face referire la joc, pentru ca ceea ce pune in scena rasfataul copil al lui tata puiu, este o ***. Becali stie mai multe decat poate spune, de la greseli surprinzatoare ale arbitrilor in favoarea echipei sale, la cartonase rosii inexplicabile (buziuc, favoritul lui) sau caderi ale echipelor adverse. El stie ca nenea *** ii pune clauze aberante in conditiile in care daca gigi nu s-ar implica din umbra, echipa ar fi pierdut jumatate din puncte. Asadar, urmeaza un sut in *** lui iedita si sigur echipa va arata mult mai bine.

Becali are dreptate cand spune ca Dumnzeu i-a adus victoriile. Pe teren, arbitrul este Dumnezeu!!! Ce decide el e sfant!!!

bjk86
bjk86  •  13 Noiembrie 2021, 21:09

Mustata crede ca are ceva de spus in fata lui gigel? Gigel *** fani, pt el nu exista asa ceva, interesul lui e doar sa faca bani, nu il intereseaza daca are fcsb fani sau nu..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează