FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV De ce s-a supărat Gigi pe Iordănescu » Victor Pițurcă: „Nu mai primește telefoane de felicitare cu «Bravo, patroane!»”

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 noiembrie 2021 13:04 / Actualizat sambata, 13 noiembrie 2021 14:01

Victor Pițurcă a decis să demisioneze de la FCSB, după ce Gigi Becali n-a respectat mai multe clauze din contract și a ieșit la televizor să-și critice jucătorii. De același tratament are parte acum și Edward Iordănescu. Iată ce a spus fostul selecționer despre patronul FCSB, la „Prietenii lui Ovidiu”: 

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Cum îl așezi pe Gigi Becali în raport cu Mititelu și Rotaru?

- Mititelu și Rotaru s-au luat după Gigi Becali. Mititelu mai trimitea și el echipa anumitor antrenori, dar nu știu dacă e așa. Dar cât am fost eu nu s-a pus problema. Niciodată, niciodată! Gigi a fost un exemplu pentru ei. Și nu doar pentru ei, ci și pentru alți conducători. Gigi se implică la echipă, la antrenor, face echipa. Vă dați seama ce greu îi este lui acum că nu mai antrenează!

- Păi, declarațiile lui din ultima vreme...

- Pe el nu-l interesează rezultatele acum, ci jocul. E normal să gândească așa, el a fost obișnuit, doi-trei ani de zile, ca după meciuri să primească telefoane de felicitare. „Bravo, patroane!". Acum nu se mai întâmplă asta, nu mai are niciun merit.

- Ai mai ținut legătura cu el?

- Am vorbit cu el acum șase luni, când am avut Covid. Cred că de la Cristi Borcea a aflat. Mi-a trimis medicamente și o asistentă acasă. Pe urmă am mai vorbit de două-trei ori. Eu n-am vorbit vreo doi ani cu el.

- Tu ai fost supărat pe el după "cazul Valiza".

- S-a încheiat povestea. Am avut o condamnare cu suspendare, un an cu doi de încercare. Cam trei ani mi-am luat pentru el. Am vrut să-l ajut și aveam o convenție... Că ceea ce-am semnat eu acolo nu va apărea la DNA, dar pe parcurs a apărut și n-a fost de vină el, ci avocatul lui. Nu mai contează! Eu am susținut un precontract pe care l-ar fi făcut el pentru un teren, că acei bani erau pentru terenul respectiv. Am primit pentru Gigi Becali un an cu suspendare și încă doi de supraveghere. Dacă se întâmpla ceva, făceam și.... În sfârșit, a trecut!

CITEȘTE ȘI

EXCLUSIV FRF s-a orientat rapid: Adrian Mutu, marele favorit să-l înlocuiască pe Rădoi » Plusuri, minusuri și cine mai e pe lista lui Burleanu

Amenințări pentru Gigi Becali: „El e singurul antrenor pe care-l mai permitem la echipă, dacă pleacă Edi. Altfel vor urma reacții foarte urâte”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cfrinho
cfrinho  •  13 Noiembrie 2021, 14:22

In Romania anului 2021 medicamentele de covid trebuie procurate de pe piata neagra si de la cunostinte, statul roman n-are dezlegare de la Pfizer sa le cumpere pentru cetatenii sai. :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează