FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Amenințări pentru Gigi Becali: „El e singurul antrenor pe care-l mai permitem la echipă, dacă pleacă Edi. Altfel vor urma reacții foarte urâte”

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 noiembrie 2021 09:34 / Actualizat sambata, 13 noiembrie 2021 10:00

Deși FCSB are 8 meciuri la rând în Liga 1 fără înfrângere (7 victorii și un egal), situația este una tensionată la clubul roș-albastru.

Gigi Becali a avut recent mai multe intervenții dure televizor, în care s-a declarat nemulțumit de faptul că echipa lui Edward Iordănescu nu prestează un joc spectaculos.

Cum comentează Anghel Iordănescu ultimul atac al lui Becali la adresa lui Edi » A comparat jocul lui FCSB cu cel al naționalei României
FCSB
Cum comentează Anghel Iordănescu ultimul atac al lui Becali la adresa lui Edi » A comparat jocul lui FCSB cu cel al naționalei României

Fanii FCSB amenință: „Dacă pleacă Edi, doar pe Gigi Becali îl acceptăm ca antrenor”

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, galeria FCSB, a comentat situația de la echipă, în direct la radio, și l-a ironizat pe patronul Gigi Becali, transmițându-i un același timp un mesaj amenințător. 

„Edi e supărat pentru că s-a intervenit asupra lui. Dacă se întâmplă ceea ce nu trebuie să se întâmple, din momentul acela și noi, cei din Peluza Nord, vom avea reacții foarte urâte. Mai ales dacă revine la vechea strategie. Dacă Gigi îi desface contractul lui Edi, intrăm noi, fanii, în ecuație!

Din momentul acela, noi ne dorim ca antrenor să vină domnul Becali. Să antreneze și să facă el echipa. Noi vom lua o hotărâre. Nu are cine să mai semneze cu noi. Vom permite doar un antrenor, pe Gigi Becali.

Noi nu vom mai accepta nimic! Punct! Atât timp cât noi am închis ochii timp de 5-6 ani și am renunțat la conflicte... Totul a mers perfect până acum. Să dea Dumnezeu să fie doar o chestie de orgoliu și să înceteze. Poziția noastră e fermă: nu mai permitem niciun antrenor! Poate să vină oricine”, a spus Gheorghe Mustață la Radio Sport 1.

Liderul galeriei de la FCSB s-a inflamat după ce moderatorul Gabi Safta a anunțat pe post că: 

„Știu din surse sigure că Gigi Becali i-a propus lui Edi Iordănescu încetarea contractului. Motivul oficial e lipsa fotbalului spectacol. Neoficial, motivul e că antrenorul nu a acceptat implicarea patronului la schimbări și alcătuirea echipei. Edi Iordănescu ar pleca de azi, dar va pleca la iarnă, în decembrie, după ultimul meci din 2021”.

Să mă împac cu Edi? M-am certat eu cu el? Eu am spus doar că nu jucăm nimic, o spun și acum. Nu pot să spun că jucăm bine. Dar încă am încredere în el. Eu îmi văd de treaba mea, el își vede de treaba lui. Comandă altul pe banii mei? Nu se va mai întâmpla asta. Deocamdată, Edi nu a realizat nimic. Să vedem ce se va întâmpla în retur. Are și timp să-și impună filosofia. 

Eu nici n-am citit contractul (n.r. - Becali face referire la clauzele stipulate în contract de Iordănescu). Critic când vreau eu, îl critic și pe el. Asta e tactica mea, să atrag atenția, să se trezească și jucătorii. Îmi închide vreodată Edi gura? Să fim serioși! Nu mai pot eu de 500.000
- Gigi Becali

VIDEO Ce spune Vivi Răchită despre situația lui Edi Iordănescu la FCSB: „E jucăria lui Gigi Becali, nu se poate schimba”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Vestea momentului pentru FCSB » LPF a făcut anunțul

Șumudică vrea să transfere din Liga 1: „Este un jucător care mă interesează”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (53)
stargate
stargate  •  13 Noiembrie 2021, 20:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zergy
zergy  •  13 Noiembrie 2021, 18:47

Hai Ggi, stim ca poti, stim ca poti distruge echipa.

corectu
corectu  •  13 Noiembrie 2021, 17:09

Rezultate sunt,nu există motive de despărțire.Numai că urmează returul cu meciuri de foc.Mai lăsați scandalul.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează