FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali se inspiră din Champions League înainte de FCSB - Farul: „Ați văzut la Real și City? Bang, Țang, Bang!”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de , - Publicat joi, 13 aprilie 2023 14:50 / Actualizat joi, 13 aprilie 2023 15:07

Gigi Becali (64 de ani) nu concepe ca FCSB să piardă cu Farul în etapa 4 a play-off-ului. Meciul direct este programat luni, 17 aprilie, la ora 20:30.

Cu 34 de puncte și o singură victorie în primele 3 etape de play-off, FCSB ocupă locul 3 în clasament, la 5 puncte sub Farul.

Luni, în meciul direct, roș-albaștrii au șansa de a se apropia la numai două puncte de lider, în eventualitatea unei victorii. Gigi Becali nu ar spune „nu” nici unui egal, dar nu concepe ca dobrogenii să câștige, ceea ce ar lăsa-o pe FCSB pe 8 puncte în urma liderului.

„Steaua poate participa în Liga 1 din această vară!” » FRF, răspuns pentru GSP cu privire la propunerea de schimbare a Legii Sportului inițiată de Vasile Dîncu
DISCUȚIE
„Steaua poate participa în Liga 1 din această vară!” » FRF, răspuns pentru GSP cu privire la propunerea de schimbare a Legii Sportului inițiată de Vasile Dîncu

Gigi Becali, înainte de FCSB - Farul: „Nici ipotetic nu iau în calcul să pierdem”

„Nici ipotetic nu iau în calcul să pierdem meciul. Cu un egal mai ești în cărți, dacă câștigăm deja trebuie să ne lăsați să ne pregătim de Liga Campionilor. Oricum, cel mai puternic adversar al nostru cred că este CFR”, a precizat Becali astăzi în dialogul cu reporterii. 

Latifundiarul ia în calcul și să meargă în cantonamentul echipei pentru a-i îmbărbăta pe jucători: 

„E posibil să merg, contează foarte mult încurajarea. Le voi spune adevărul, că ei sunt cei mai buni. Cum le spune Gică, mă iau și eu după el. Mă iau după un specialist: «Voi sunteți cei mai buni». Vreau să merg, dar nu sunt sigur. 

Dacă vrei să fii campion, joci acasă, trebuie să bați Farul. Nu ați văzut ce a făcut Madridul aseară? Ce a făcut Manchester City? 3-0, scurt, bang, țang, bang. Vedeți? Dacă ești echipă mare tu, FCSB, bați 2-0, 3-0. Dacă nu, atunci stai mă acasă și gata. Eu toată ziua îi laud, dar merge pe fapte, nu pe laude”, spune Becali. 

Becali a oferit și o veste bună. Octavian Popescu și Malcom Edjouma, ambii absenți etapa trecută, la 1-1 cu CFR Cluj, vor fi apți de joc cu Farul: „Vor juca, da”.

Mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali îi bate obrazul lui Marcel Ciolacu: „Am avut încredere în el, dar nu a făcut ce a promis”

Pericolul Rapid » Neagoe are un munte de urcat înainte de duelul crucial pentru Europa, dar a primit o veste bună

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close