FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 1-1

Gigi Becali continuă seria atacurilor la arbitri: „La meciurile FCSB-ului se bagă dracu'!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 aprilie 2021 13:37 / Actualizat duminica, 11 aprilie 2021 13:43

Gigi Becali, patronul FCSB, a continuat seria atacurilor la adresa centralului Iulian Călin, dar și la adresa arbitrajelor din Liga 1.

După ce l-a criticat și la finalul meciului Sepsi - FCSB, 1-1, finanțatorul roș-albaștrilor a pus din nou tunurile pe Iulian Călin. Mai mult, Gigi Becali crede că există o conspirație împotriva echipei sale și că oameni din fotbal se folosesc de arbitraje pentru a stopa formația lui Toni Petrea.

„Mai este nevoie de o părere după ce s-a văzut totul la meci? Ce se mai poate spune? El nu are nicio vină! Doar dacă nu l-a pus dracu'. Nu e lipsă de valoare la Călin!. L-a pus dracu'! Păi cum să nu dea gol pentru FCSB? Moruțan a dat gol, dar el a scos mingea din plasă”

Ce măsură să iau? Să depun memoriu? Nu se va schimba nimic. Pot să trimită orice arbitru la meciurile FCSB-ului, pentru că tot așa va fi. Se bagă dracu'!

Tu crezi că Istvan Kovacs a făcut acolo (n.r. - la Hermannstadt - FCSB 1-0) pentru că așa a vrut el? Nu, s-a băgat dracu'! Dar faza de la Sepsi a pus capac. A fost gol valabil”, a declarat Gigi Becali potrivit digisport.ro.

VIDEO Bogdan Mitrea, declarații după Sepsi - FCSB, 1-1: „Ne bucurăm pentru acest punct obținut, FCSB e o echipă bună”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Ilie Dumitrescu a criticat tactica lui Toni Petrea după remiza de la Sfântu Gheorghe: „Vor avea probleme în play-off”

Gigi Becali, nervos la finalul meciului cu Sepsi: „Ce caută? Ăia nu îl văd? Vassaras, Masaras”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (48)
danut1971
danut1971  •  11 Aprilie 2021, 20:33

gigi gura mica tu cate campionate ai castigat cu arbitrii asa ca ciocul mic

2282549545299402
Cosmin Berescu  •  11 Aprilie 2021, 17:17

Adica recunoaste ca el e “dracu’”....

huntking
huntking  •  11 Aprilie 2021, 17:15
Postat de craftiet pe 11 Aprilie 2021, 14:50

asa cum ai disparut tu dupa ce l-am vandut pe man bai soprere? ha ha ha. Steaua este dorita de toti,vitanul tau barzesti nu-l vrea nimeni. noi avem trecut,prezent si viitor indiferent ce se intampla. cum ar fii bah sa preia mapn Steaua din liga 1 si din banii tai sa ii dea un buget de 50 de milioane de euro anual? cred ca te-ai sincuide stiind ca practic asta ti-ai dorit.

Prostule care ești cel mai prost de pe acest site, de ce să preia Armata *** FC FCSB, când Armata are echipa ei Steaua București? :))) Ești atât de prost încât orice iluzie și orice aberație face sens în căpșorul tău. :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează