FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO EXCLUSIV Omul care i l-a recomandat lui Becali pe jucătorul dat afară după 4 meciuri se apără: „A nimerit într-o perioadă groznică”

Articol de GSP - Publicat luni, 31 mai 2021 13:23 / Actualizat luni, 31 mai 2021 13:43

Florin Motroc, actualul antrenor al formației East Riffa, din Bahrein, a fost invitat azi la GSP LIVE unde a vorbit despre fostul atacant de la FCSB, Lukasz Gikiewicz (33 de ani).

Polonezul evoluează în prezent la echipa lui Motroc, cel care i l-a recomandat pe aceasta lui Gigi Becali. Antrenorul a dezvăluit la GSP LIVE că l-a luat pe Gikiewicz pentru a demonstra că nu a avut niciun interes ascuns când l-a recomandat la FCSB, club la care a  jucat din august 2019 până în ianuarie 2020.

VIDEO Florin Motroc: „I-am explicat lui Becali că el nu e Messi!”

„L-am propus pentru că-l cunoșteam foarte bine. Acum l-am adus ca să mă conving că nu sunt «pârnaie» de antrenor. Am vrut să-l iau ca să demonstreze că cei de la FCSB au greșit. Becali m-a întrebat dacă am vrut atacant. I-am zis că știu unul care e mai bine pregătit decât toți. Era golgeter în Iordania, campion, a jucat în Polonia, are multe trofee.

L-am propus, dar a nimerit într-o conjunctură groaznică. Erau mulți accidentați, a nimerit cu juniorii. Echipa era atunci ciuca bătăilor. 

I-am explicat domnului Becali că nu e Messi, care ia singur mingea și driblează. E un jucător de grup, care se pune în slujba echipei și are nevoie de jucători care să-i aducă mingea în față. A nimerit într-un moment groaznic și s-a ajuns la o despărțire. Am fost acuzat prin alte persoane că l-am păcălit pe Becali. Eu știam că e un jucător foarte bun”, a spus Motroc la GSP LIVE.

4 meciuriare Gikiewicz la FCSB, reușind două pase de gol

 FCSB și Gigi Becali au pierdut definitiv procesul la FIFA

În martie 2020, FCSB a pierdut definitiv procesul cu Lukasz Gikiewicz FIFA, prin Camera de Soluționare de Litigiilor, a decis ca polonezul pe care Gigi Becali l-a forțat să plece de la echipă după doar patru meciuri să primească 93.500 de euro.

8.500 de eurocâștiga pe lună Gikiewicz la FCSB

Lukasz Gikiewicz, „torturat” de FCSB

După ce Gigi Becali s-a convins că polonezul nu este pe placul său și a vrut să-l determine să semneze rezilierea, FCSB l-a șicanat de mai multe ori.

  • Gikiewicz a fost scos de pe grupul de Whatsapp al primei echipe, unde fotbaliștii discută chestiunile profesionale și unde au acces la informații despre programul echipei;
  • I-a fost luată mașina de serviciu Kia oferită de club în urma semnării contractului și i-a fost dat un Matiz;
  • A fost dat afară din camera pe care o ocupa în cantonamentul de la Berceni, sub pretextul că e nevoie de spațiu pentru cazarea unor juniori invitați la un turneu;
  • Vintilă i-a interzis lui Gikiewicz să mai participe la antrenamentele primei echipei, iar atacantul a fost trimis să se antreneze cu un antrenor, Dacian Nastai, fără să primească o minge.

Recomandat în Biserică

Gigi Becali a decis să-l aducă pe polonez după ce s-a întâlnit la Schitul Darvari pe Florin Motroc și s-a împrietenit cu fostul rapidist.

Motroc a antrenat mulți ani în Țările Arabe și i l-a recomandat lui Becali pe Lukasz Gikiewicz, care a bifat 196 de minute la FCSB, fără să marcheze niciun gol.

CITEŞTE ŞI ALTE ŞTIRI DESPRE FCSB: 

Gigi Becali se loveşte de alt refuz! Ce spune Sepsi după oferta primită de la FCSB pentru Ninaj

EXCLUSIV Gigi Becali s-a săturat de el! Patronul FCSB vrea să dea afară un titular

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
leu.mr
leu.mr  •  01 Iunie 2021, 20:47

"I-a fost luată mașina de serviciu Kia si i-a fost dat un Matiz" ??? Pai daca ii dadeau o bicicleta, cum era ?

realcf
realcf  •  01 Iunie 2021, 13:19
Postat de gazistu pe 31 Mai 2021, 13:49

asa pateste si clubul pt pacatele care si lea facut patronal lor cu acest om!! 6 ani cand termina pe locul; 2.... cel putin inca 10 ani u va mai castiga FCSB titlul…

Cine esti tu? Nostradamus? Vezi ca se termina gazul! :))

gazistu
gazistu  •  31 Mai 2021, 13:49

asa pateste si clubul pt pacatele care si lea facut patronal lor cu acest om!! 6 ani cand termina pe locul; 2.... cel putin inca 10 ani u va mai castiga FCSB titlul…

Vezi toate comentariile (3)
Comentează