FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Misiune imposibilă? Gigi Becali a aflat prețul pe care trebuie să-l plătească pe atacantul-revelație din Portugalia

Rafa Mujica (dreapta), foto: Imago Images
Rafa Mujica (dreapta), foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 14 aprilie 2024 10:18 / Actualizat duminica, 14 aprilie 2024 10:37

FCSB pregătește deja sezonul viitor european. Trupa lui Elias Charalambous (43 de ani) este lider în Superliga și are un avans de 10 puncte față de principalele urmăritoare, iar Gigi Becali a pus ochii pe un atacant cu cifre extraordinare din Portugalia. Patronul a aflat prețul pe care trebuie să-l plătească pentru Rafa Mujica (25 de ani), jucătorul lui Arouca.

Mujica a marcat 18 goluri în acest sezon pentru Arouca și a atras atenția echipelor importante din Europa. FCSB va avea o misiune complicată în cazul în care va decide să-l transfere, întrucât jucătorul are o clauză importantă de reziliere.

Fotbalistul român din Israel: „Nu mi-e frică de nimic! Armata e puternică” » Concluzii după 3 luni în țara atacată de Iran
ISRAEL
Fotbalistul român din Israel: „Nu mi-e frică de nimic! Armata e puternică” » Concluzii după 3 luni în țara atacată de Iran

Gigi Becali trebuie să bage adânc mâna în buzunar pentru a-l transfera la FCSB pe Mujica

Atacantul spaniol, evaluat la 5 milioane de euro, are o clauză greu de accesat de orice club din Superliga. Contractul jucătorului cu Arouca expiră în iunie 2025, iar acesta are o clauză de 10 milioane de euro, potrivit Record.

FCSB ar avea un mic avantaj în cazul în care se va decide, totuși, să activeze clauza. Gigi Becali va primi 5 milioane de euro după ce îl va vinde pe Florinel Coman (26 de ani). Recent, a apărut informația potrivit căreia jucătorul va fi transferat de Al-Duhail, locul 6 din Qatar.

Așadar, patronul FCSB-ului ar mai trebui să pună încă 5 milioane de euro pentru a-l transfera pe Mujica, mutare greu de crezut. Cel mai probabil, FCSB se va reorienta către piața internă și va încerca să transfere atacanți precum Louis Munteanu (21 de ani) sau Denis Alibec (33 de ani). În orice caz, transferul lui Mujica este greu de realizat ținând cont de clauza uriașă de reziliere pe care o are.

Mujica are un CV impresionant. El a evoluat pentru Barcelona B, Las Palmas, Cornella, Leeds, Extremadura, Villarreal și Arouca.

În primul sezon la Arouca, atacantul spaniol a punctat de 8 ori în 27 de meciuri. În cele din urmă, vârful „a explodat” în actualul sezon. El a înscris de 18 ori în 27 de partide.

7.000 de euroeste salariul lunar al lui Rafa Mujica

VIDEO Match Preview - CFR Cluj - FCSB

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

Ioan Ovidiu Sabău își recunoaște vina, după ce U Cluj a pierdut cu Petrolul
U CLUJ - PETROLUL 1-2
Ioan Ovidiu Sabău își recunoaște vina, după ce U Cluj a pierdut cu Petrolul
Lazslo Balint a debutat cu victorie spectaculoasă la Petrolul: „Nu vreau să folosesc cuvinte mari, dar...”
U Cluj - Petrolul
Lazslo Balint a debutat cu victorie spectaculoasă la Petrolul: „Nu vreau să folosesc cuvinte mari, dar...”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (16)
godot
godot  •  14 Aprilie 2024, 16:02

Așa face de două ori pe an în fiecare din ultimii 20 de ani: aruncă nume sau sume amețitoare înainte de mercato, după care aduce și el ce-l duce capul și buzunarul. Dacă în ultimii 9 ani a pierdut de 8 ori campionatul și fcsb-iștii îl susțin, înseamnă că așa le place, cu prosteala, vorbe goale și contraperformanțe.

ChuckRhoades
ChuckRhoades  •  14 Aprilie 2024, 14:07
Postat de _Van_Basten pe 14 Aprilie 2024, 12:09

fcsb trebuie penalizat cu retrogradarea directa in liga a 5-a.

hai ca esti comic. stiu ca *** dar a fost tare gluma asta. qed.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fibra
fibra  •  14 Aprilie 2024, 13:56

Asta iese cand trebuie sa scrie si Ene ceva ,pasionat de fotbal,muzica si calatorii.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează