FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali le taie elanul rapidiștilor: „Nu se vor bate la titlu! De ce? Șucu e prea deștept”

Gigi Becali, patronul FCSB, nu o ia în considerare pe Rapid în lupta la titlu nici după venirea în Giulești a lui Dan Șucu, noul finanțator al alb-vișiniilor.
Gigi Becali, patronul FCSB, nu o ia în considerare pe Rapid în lupta la titlu nici după venirea în Giulești a lui Dan Șucu, noul finanțator al alb-vișiniilor.

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iunie 2022 19:59 / Actualizat sambata, 04 iunie 2022 20:05

Gigi Becali, patronul FCSB, nu o ia în considerare pe Rapid în lupta la titlu nici după venirea în Giulești a lui Dan Șucu, noul finanțator al alb-vișiniilor.

„100% că Rapidul va fi mai puternic cu Șucu decât până acum, dar nu cred eu că Șucu o să investească 10 milioane de euro, omul e prea deștept ca să dea 10 milioane la fotbal. Așa că nu se poate bate cu noi. Noi ne batem cu CFR Cluj și cu Universitatea Craiova”, a spus Gigi Becali pentru ProTV.

Inexplicabil: FCSB a dat afară un titular ca să folosească un jucător mai slab
FCSB
Inexplicabil: FCSB a dat afară un titular ca să folosească un jucător mai slab

Întrebat de retrogradarea lui Dinamo, Becali a reafirmat că îl interesează doar de CFR Cluj și CSU Craiova: „Pe mine la fotbal nu mă mai interesează să vorbesc de Dinamo, de Rapid, de Vasile, de Ionică. Eu doar atât știu: am concurență cu CFR și cu Craiova la ora asta”.

7 milioane de eurova fi bugetul Rapidului pentru sezonul viitor

Becali i-a făcut portretul lui Dan Șucu, în direct la TV: „N-ați mai văzut așa ceva în fotbal!”

În urmă cu două săptămâni, Becali vorbea în termeni laudativi despre Dan Șucu.

„Dan Șucu este extraordinar, îl cunosc, e un om serios, de treabă, de cuvânt, un superom! Nu se compară cu nimic din ce a fost până acum în fotbal. Am făcut și afaceri cu el.

Șucu seamănă cu mine, dar e și mai sever! Eu mai zic, mai dreg, dar mai las de la mine. Șucu își face un plan de afaceri și trebuie să-l respecți cu sfințenie. O să vedeți! Este un alt tip de om, foarte organizat și meticulos”, spunea finanțatorul FCSB în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

143 de milioane de euroeste averea estimată a lui Dan Șucu, cunoscut pentru deținerea companiei Mobexpert

Cum arată acum noul acționariat de la Rapid:

  • Șucu: 49.9%
  • Angelescu: 49.9%
  • Academia Rapid: 0.2%

Grigore Sichitiu: „Sper ca Dan Șucu să se țină de cuvânt!” + „Nu trebuie să intre în contre cu alți oameni din fotbal”

Mai multe știri de actualitate:

„Cutremur” la PSG! Adio, Zidane: favoritul pentru a-l înlocui pe Pochettino ar fi Jose Mourinho

Un arbitru din Liga 1 s-a înscris în PNL și e pregătit pentru alegerile locale din 2024: „Va fi cel mai puternic candidat”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
zetanu
zetanu  •  06 Iunie 2022, 11:57

Mie mi se pare fascinant ca toate lumea il considera pe Sucu fraier. Gigi zice ca nu-l intereseaza sa bage bani, mai era unu' intr-o emisiune sportiva care ne zicea ca Sucu a cumparat jumatate din club ca sa-si tina baietii sa joace fotbal in Liga 1 si ca da si el 3 milioane anual asa de la el, in pierdere, ca sa-si tina copiii la fotbal. Bai oameni buni, voua vi se pare omul asta ***? Voua vi se pare ca asta, dupa 30 de ani de business, intra in fotbal doar ca sa sparga bani aiurea sa-si tina copiii in Liga 1? Unul nu s-a gandit ca poate asta le-a cumparat jumatate din Rapid ca sa le lase mostenire un business sanatos pentru ca sunt pasionati de fotbal, si poate planul lui nu e sa-i vada colegi la Liga 1 cu Florinel Coman si Tanase, ci manageri ai unei afaceri din sport. Unul nu s-a gandit ca omul asta nu e samsar de terenuri sau smenar in afaceri cu statul, ci din contra, a muncit 25 de ani pentru ce are, si nu arunca cu 3 milioane "la misto" fara sa aiba un plan si o strategie de business. Suntem atat de intoxicati de fotbalul asta mocirlos, incat nu putem vedea decat smenuri, tunuri si vrajeli.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stefan..
stefan..  •  05 Iunie 2022, 16:57

Fariseul are dreptate: Clujul va defila si in campionatul următor. Respect, CFR!

ucluj2011
ucluj2011  •  05 Iunie 2022, 07:46

Păi Șucu , Angelescu și Daniel Niculae nici nu au spus că Rapidul vrea să se bată la titlu din primul an , ci după 2-3 ani. Și după 2-3 ani să fiți siguri că Rapid se va bate la titlu cu șanse cât se poate de reale.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează