FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali știe unde s-a „defectat” FCSB și trage un semnal de alarmă: „Vă dați seama ce probleme o să avem?”

Gigi Becali a vorbit deschis despre problemele FCSB-ului // foto: Facebook @ FCSB
Gigi Becali a vorbit deschis despre problemele FCSB-ului // foto: Facebook @ FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 13 aprilie 2021 12:23 / Actualizat marti, 13 aprilie 2021 12:34

Gigi Becali (62 de ani), patronul lui FCSB, a încercat să găsească explicații pentru prestațiile modeste ale roș-albaștrilor din ultimele două etape. Liderul Ligii 1 a dezamăgit cu CS U Craiova (0-0) și Sepsi (1-1), iar Becali a indentificat cauza. 

Jocul încântător al FCSB-ului din urmă cu câteva săptămâni e doar o amintire îndepărtată pentru fanii favoritei la titlu din Liga 1. Rămasă fără Dennis Man, vândut la Parma, și Florinel Coman, accidentat până la finalul sezonului, FCSB a părut o echipă fără identitate în ultimele două etape. Mai mult, Toni Petrea l-a pierdut și pe Darius Olaru, accidentat la umăr în remiza de la Sfântu Gheorghe.

Becali: „Vă dați seama ce probleme o să avem?”

„Când ajungi să joci tiki-taka, e de ajuns să se strice o rotiță ca să se strice mașinăria. Să știți că Florinel Coman are un mare rol în jocul nostru. Am pierdut două piese principale dintr-o mașinărie, Man și Coman, jucători de 25-30 de milioane de euro. Acum e și Olaru accidentat. Vă dați seama ce probleme o să avem”, a spus Becali în această dimineață, la Pro X. 

Dezbaterea zilei, 12 aprilie » FCSB, CFR sau Craiova - cine e favorita la titlu în Liga 1?
DEZBATEREA ZILEI
Dezbaterea zilei, 12 aprilie » FCSB, CFR sau Craiova - cine e favorita la titlu în Liga 1?

Fioroasa FCSB a rămas fără colți chiar înainte de play-off

Dintr-o echipă spectaculoasă creditată ca favorită la câștigarea campionatului, FSCB a ajuns să nu mai bată pe nimeni. Jucătorii și conducătorii incriminează arbitrajul, dar prestația roș-albaștrilor e cu mult mai slabă decât era în prima parte a stagiunii.

FCSB nu mai domină și nu mai bate pe nimeni! Victoria cu CFR, 3-0, arată acum ca un accident pe care l-au suferit clujenii, după ce pe roș-albaștri i-au mai testat Craiova și Sepsi. Becali și oamenii lui s-au legat de hotărâri ale arbitrilor ca să explice egalurile cu CS Universitatea Craiova și cu Sepsi, numai că echipa lor a scăpat nebătută în fiecare dintre aceste două întâlniri, niciodată nu a condus jocul, nu a fost superioară.

Datele care traduc în InStat prestația FCSB-ului arată că formația pe care o antrenează Petrea și Neubert s-a prăbușit la toate capitolele. Toți indicatorii au coborât sub media din acest sezon: posesia, numărul șuturior, numărul ocaziilor. La Sfântu Gheorghe, trupa lui Becali a trimis mingea pe poartă o singură dată! Gazdele au dat patru șuturi pe poartă. Analiza completă a Gazetei Sporturilor e AICI!

VIDEO Victor Becali despre forma slabă a lui Octavian Popescu: „Nu este o tragedie! Trebuie să vedem calitățile lui!”

Citește și alte știri de actualitate: 

Gigi Becali a trecut la jigniri: „Dracii le-au întunecat mintea!” + „Știți ce mi-a spus duhovnicul lui Edi Iordănescu despre el?”

Gigi Becali, răspuns tăios pentru Edi Iordănescu: „Mi se pare o problemă tupiestă, vezi de treaba ta, antrenează echipa că eşti antrenor”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
orlick
orlick  •  13 Aprilie 2021, 21:58
Postat de brancusi pe 13 Aprilie 2021, 14:13

Lucica,mai bine ti-ar prinde nitica obiectivitate si ceva mai mult realism...problema majora e la antrenori:cel de jure,Petrea,este de divizia C,cel de facto,nea Cici,e mai grav,e un pericol pentru echipa!Plus cateva transferuri neinspirate,care toaca banii de pomana,bani cu care se puteau face lucruri serioase.

Da, mai, la Steaua totul e greșit dar, cu toate ca sunt furați fără jena de arbitrii, sunt pe primul loc. În fiecare an, presa ne explica ce neprofesioniști sunt steliștii in comparație cu favoriții momentului, dar rand pe rand modelele se scufunda. Au fost profesioniștii de la Dinamo, Borcea&Co, apoi Copos, Iancu, Porumboiu, ala de la Urziceni, Negoiță (care apărea doar în poze cu pianul), Paszkany, Hagi... Apariții meteorice. Singura echipa constanta e Steaua.

spartanul_1
spartanul_1  •  13 Aprilie 2021, 17:20

S-au terminat punguțele!

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  13 Aprilie 2021, 16:21
Postat de di.canio pe 13 Aprilie 2021, 16:01

Ce televizor ai ma in Italia? BUSH? Beko?!

indesit

Vezi toate comentariile (25)
Comentează