FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, cu ochii pe un jucător din Liga 1: „Am aflat că ar cam vrea la FCSB. Îmi place de el”

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2022 08:05 / Actualizat joi, 26 mai 2022 08:17

Gigi Becali a vorbit din nou despre David Miculescu, extrema de 21 de ani de la UTA. Patronul FCSB spune că-l place, dar nu vrea să facă transferuri în perioada următoare.

După ce fotbalistul a lăsat să se înțeleagă că nu ar refuza o ofertă de la FCSB, club care l-a dorit și la începutul sezonului, Gigi Becali a spus că pentru moment nu ia în calcul transferul internaționalului. 

OUT! Gigi Becali a anunțat un titular să-și caute echipă: „Du-te unde vrei, ești liber!”
FCSB
OUT! Gigi Becali a anunțat un titular să-și caute echipă: „Du-te unde vrei, ești liber!”

Gigi Becali, despre David Miculescu: „Nu zic că nu îl vreau, dar e o problemă”

„Când am vrut eu să îl transfer pe Miculescu și am și făcut o ofertă, nu a vrut el. Dar acum am aflat că el ar cam vrea să vină la noi, deși băiatul și-a prelungit contractul cu UTA.

Eu nu zic că nu îmi place Miculescu și nu îl vreau, dar e o mare problemă. Acum nu mai vreau să dau eu bani pe el. Nu am ceva cu băiatul, dar nu mai vreau eu să bag bani în transferuri în perioada asta. 

Eu sunt conștient că dacă vreau un jucător bun, dar mi-am făcut eu unele calcule. În perioada asta nu vreau să bag bani în transferuri de jucători. În altă perioadă să fiți convinși că o să ofer bani și pentru aducerea lui Miculescu la noi. 

E un foarte atacant bun și îmi place că e și tânăr. El rămâne în atenția mea”, a spus Gigi Becali, potrivit Prosport.

1.000.000 de euroe cota lui David Miculescu, potrivit transfermarkt

Miculescu nu exclude un transfer la FCSB

După Dinamo – UTA 1-1, Miculescu a vorbit despre un posibil transfer la FCSB. Deși atât el, cât și tatăl său au afirmat în trecut că se axează pe un transfer în străinătate, Miculescu a spus la finalul meciului cu Dinamo că în vară n-ar spune nu unei oferte venite de la Gigi Becali.

Gigi Becali, cu ochii pe un jucător din Liga 1: „Am aflat că ar cam vrea la FCSB. Îmi place de el”
David Miculescu

 „Am văzut și eu (n.r. - declarațiile lui Becali), acum vom vedea ce se va întâmpla. Eu am contract până în 2024.

Orice jucător e motivat de aceste declarații, muncești mai mult, vreau să demonstrez că și merit aceste cuvinte. 

 Orice jucător vrea să joace și în străinătate, dar dacă am o ofertă bună din țară, mă voi gândi. Nu aș spune nu din start unei oferte venite de la o echipă care se bate la titlu”, a declarat Miculescu la Orange Sport. 

8 goluriîn 38 de partide a reușit Miculescu în acest sezon

VIDEO EXCLUSIV Concluzie tranșantă anunțată de Mircea Lucescu: „Pentru mine, FCSB este Steaua!”

Citește și:

EXCLUSIV Avocatul echipei lui Becali explică pentru GSP situația la zi a proceselor cu CSA: „FCSB e Steaua! Vom recâștiga toată istoria”

Imaginile serii: Florin Tănase a parafat mutarea care-i poate schimba cariera! „Avem încă un geniu în casa noastră. Îi urăm un călduros bun venit”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
so0os1ck
so0os1ck  •  13 Iunie 2022, 20:25
Postat de vasileroaita pe 26 Mai 2022, 15:18

Asta da, noroc! Sa faci 95 de puncte, 30 de victorii 24 de meciuri la rand fara infrangere, multe meciuri fara gol primit, sa lupti cu cooperativa lui Becali si cu arbitrii sai credinciosi nu se poate fara noroc! Dumnezeu a facut dreptate pentru CFR!!!

CFR-ul a fost buna in campionatul regular, cu echipele slabe, in play off a avut 6 victorii si 3 infrangeri, pe cand Steaua a avut 8 victorii si 1 infrangere. In play off joaca cele mai bune echipe, in play off se vede adevarata valoare!

so0os1ck
so0os1ck  •  13 Iunie 2022, 20:20
Postat de vasileroaita pe 26 Mai 2022, 15:18

Asta da, noroc! Sa faci 95 de puncte, 30 de victorii 24 de meciuri la rand fara infrangere, multe meciuri fara gol primit, sa lupti cu cooperativa lui Becali si cu arbitrii sai credinciosi nu se poate fara noroc! Dumnezeu a facut dreptate pentru CFR!!!

Numai cooperative visezi prietene, te-ai nascut cu comunismul in sange si asa o sa mori, cu teoria conspiratiei in cap. Nu toti ramanem in trecut, unii mai evolueaza si mintal!

romeverest
romeverest  •  26 Mai 2022, 20:05

Asa este ciobandante !! Toti fotbalistii din tara asta viseaza sa ajunga la Fcsb !! Motivul este simplu….sunt masochisti, adica au o atitudine si o satisfacție în propria-i suferință, decădere sau umilire. Abia asteapta sa fie jigniti si umiliti in mod public pe la televiziuni, sau abia asteapta ca peste noapte sa le fie reziliate contractele !!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează