FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali, furios pe Vînă după eșecul cu CFR Cluj: „L-am adus să inventeze și el ce face? Trebuia schimbat după 2 secunde”

Ionuț Vînă a fost criticat de Gigi Becali +49   FOTO
Ionuț Vînă a fost criticat de Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iunie 2020 11:44

Gigi Becali, patronul FCSB, s-a declarat mulțumit de cum a jucat echipa sa contra lui CFR Cluj, chiar dacă a pierdut cu 1-0, și l-a criticat pe mijlocașul Ionuț Vînă (25 de ani).

„Dacă joc așa, la anul iau campionatul la 12 puncte. La cum a jucat echipa aseară... Sunt încântat. Pentru că am avut un Olaru care m-a încântat, Nedelcu, pe care l-am mai criticat și care a fost extraordinar aseară. Să dea Dumnezeu să nu fie rău accidentat. Man n-a fost extaordinar. Coman, Tănase, Moruțan au jucat și ei bine.

Vînă e o pierdere. Să nu se supere, dar nu mai joacă, pasează numai în spate. E și vina staff-ului tehnic care le spune jucătorilor să joace simplu. Eu nu iau jucători ca să joace simplu. Asta poate să facă Mitică sau Costică. Vreau să joace complicat, să inventeze. Spune-i lui Moruțan să joace simplu. Ce să joace Moruțan? El trebuie să joace complicat. Sau spune-i lui Coman asta.

 Fotbalul e simplu? Să jucăm simplu când e nevoie. Când trebuie, trebuie să inventeze! Simplu nu înseamnă invenție. Simplu e la siguranță, nu invenție!

Vînă mai și inventa înainte. După primele două etape am crezut că l-am luat pe Maradona. Acum nu doar că nu mai inventează, ci îi e și frică. Voi încerca să-l revitalizez. El, când a venit, juca cu emoții, juca de teamă. Acum s-a relaxat. Aseară parcă era pe altă planetă. Nu ați văzut ce a pasă a dat? Trebuia schimbat după 2 secunde. Nu l-am schimbat eu, ci Vintilă. Dacă nu-l schimba el, o făceam eu”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

„Dacă mă întrebați dacă vreau să câștig cum a făcut-o CFR aseară sau să pierd cum am făcut-o noi, vreau să pierd. De ce spun asta? Dacă n-am perspectiva echipei, banii nu vin. Pe mine mă interesează să vină banii din cupele europene. 

Am jucat în viteză, dintr-o atingere. Pe mine mă încântă jocul echipei. La vară sau la toamnă am perspective de calificare. Dacă eu câștig 1-0 și nu joacă echipa, n-am ce face. Că mă scoate oricine din cupele europene. 

Oricum eu încă mai sper la titlu, pentru că așa cum a jucat CFR nu poate lua titlul. Și Botoșani și Craiova îi vor bate dacă vor juca așa. Niciodată n-am văzut echipa noastră să joace așa bine, dintr-una. Așa rapid. Mai ales după atâta pauză. S-a maturizat echipa, jucătorii au mai avansat în vârstă. Sunt încântat de cum am jucat!”
Gigi Becali

FOTO. Imagini spectaculoase din CFR Cluj - FCSB

+45 FOTO

VIDEO. Bogdan Vintilă: „Ne jucăm şansa până la sfârşit, indiferent de ce se va întâmpla"

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Vintilă l-a scos pe Ionuț Vînă după doar 31 de minute, iar jucătorul nu s-a putut abține în momentul înlocuirii: camerele TV au surprins tot

Omul care l-a adus pe Duckadam la FCSB îl pune la zid pe Becali: „De asta nu mai e iubită echipa, Gigi!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
859779594095355
Nick Rasu  •  15 Iunie 2020, 21:30

Doamne dar prost e oierul asta...el chiar nu intelege ca e oier si nu antrenor ...."Și Botoșani și Craiova îi vor bate"...cum adica prostule ii vor bate...voi ia-ti batut...cand acum 5 ani cand nici nu mai contata victoria...

skins_berceni
skins_berceni  •  15 Iunie 2020, 17:57
Postat de magic4ever pe 15 Iunie 2020, 15:01

La anu si la multi ani o sa castige FCSB campionatul la 15-25 de puncte diferenta:))))))))))

la anul si la multi ani la retrogradare...trei au trecut deja, mai urmeaza multu altii.

skins_berceni
skins_berceni  •  15 Iunie 2020, 17:56
Postat de Cristian Anaucesei pe 15 Iunie 2020, 17:37

Morutan joaca complicat tot timpul dar cand o sa ajunga sa si creeze o faza de gol cu cfr? La sfantul asteapta.

De unul singur in fata unei aparari organizate pe doua linii unde fiecare aparator are minim un dublaj este imposibil, cum spuneam, daca ar fi mai altruisti si ar crea faze pentru atacant Steaua ar fi spulberat in mod cert cfr aseara.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează