FOTBAL  »  Superliga  »  ATAC

Gigi Becali, găsit vinovat pentru problemele lui Dică și Alibec la FCSB: "Munca a fost pusă la îndoială din cauza asta"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 octombrie 2017 12:52

Victor Pițurcă a comentat actuala situație de la FCSB și a trimis săgeți către patronul FCSB, pe care îl consideră vinovat pentru problemele cu care s-au confruntat Nicolae Dică și Denis Alibec la club.

Deși nu a menționat explicit numele patronului roș-albaștrilor și a vorbit la general de "conducerea" FCSB, Pițurcă a indicat că declarațiile făcute de Gigi Becali au făcut rău echipei.

"Cred că Alibec va trece peste problemele din ultima perioadă. Problemele le fac conducatorii lui și el însuși, bineînțeles. S-a vorbit foarte mult pe tema lui Alibec și nu cred că era cazul.

A fost o ieșire a lui, cu care lumea fotbalului în general e obișnuită. Trebuia amendat, fără mare tam-tam. S-a ajuns tot acolo până la urmă, era clar că revenea și mi se pare normal. În rest, depinde de el", a afirmat Victor Pițurcă pentru ziare.com.

Fostul selecționer l-a lăudat pe actualul antrenor de la FCSB, dar a adăugat că rezultatele sale sunt puse în umbră de anumire declarații ale patronului. 

"Dică a avut rezultate excelente! Păcat, fiindcă munca lui în anumite momente e pusă totuși la îndoială din cauza unor declarații a celor care conduc acest club. Eu cred însă că a realizat lucruri foarte bune până în acest moment", a adăugat Pițurcă pentru sursa citată.

Implicarea patronului FCSB la echipă a indicat de multe ori de la instalarea lui Dică faptul că nu tehnicianul ia deciziile, ci Gigi Becali. 

"Budescu poate mult mai mult. Evoluțiile lui au fost bune, dar de la un jucător cu calitățile lui aștept mult mai mult și cred că de la meci la meci ar trebui să joace mai bine. Depinde foarte mult de antrenor, de el ca să dea mult mai mult"

Victor Pițurcă, pentru ziare.com 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează